Hande Ataizi: 27 yaşındayım!

47 yaşındaki Hande Ataizi, basın mensuplarına esprili bir dille "27 yaşında olduğunu" söyledi. 

MAGAZİN 14.09.2020, 11:20
Hande Ataizi: 27 yaşındayım!

Hande Ataizi, bir süredir nişanlısı olan Dinç Aydoğdu ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapıyordu.

Tatil dönüşü soluğu Nişantaşı'nda alan Hande Ataizi, basın mensupları ile sohbet etti.

Hande Ataizi, geçen hafta 47 yaşına girdiğini hatırlatan gazeteciye esprili bir dille "terbiyesizlik yapmaması gerektiğini" söyledi.

Evrene bu şekilde enerji vermediğine dikkat çeken Hande Ataizi, gülerek "27 yaşında olduğunu" ve "arkadaşlarının da böyle söylediğini" ifade etti. 

Hande Ataizi, annesinden ve nişanlısı Dinç Aydoğdu'dan çok güzel hediyeler aldığını belirterek, oğlu Leon'un da 6 yaşına girdiğini kaydetti.

Gazeteciler, "Oğlunuz Leon ne aldı?" diye sordu. Bunun üzerine Hande Ataizi, oğlunun bu hayatta kendisine verilen en büyük hediye olduğunu söyledi.

Hande Ataizi, doğum günlerinin kendisi için önem arz etmediğini ancak kendisine pasta alınmadığı zaman da içinin burkulduğunu anlattı.

Tatilinin bittiğini kaydeden Hande Ataizi, şehir hayatının yeniden başladığını ve işleriyle meşgul olacağını söyledi. 

Hep birlikte görüntülenmişlerdi

Hande Ataizi, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Dinç Aydoğdu ve oğluyla beraber bir restoranda yemek yerken objektiflere takılmıştı. 

Düğünü ertelemişlerdi

Hande Ataizi, daha önce yaptığı bir açıklamada, 2020 yılını bilim kurgu filmlerine benzetmişti.

Normal koşullarda Fransa'da Mayıs ayında dünyaevine girmeyi düşünen ancak yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle düğünü ertelemek zorunda kalan Hande Ataizi, 2020 yılını "uğursuz" olarak nitelendirmişti.

Hande Ataizi, pandemi sürecinde evlenmenin "saçma" olduğunu söylemişti.

Dinç Aydoğdu'nun romantik olduğunu belirten Hande Ataizi, kendisinden küçük sevgili arayışına hiçbir zaman girmediğini, sadece denk geldiğini ifade etmişti. Hande Ataizi, Dinç Aydoğdu ile hayata bakış açılarının aynı olduğunu aktarmıştı. 

Yorumlar (0)