Hamilton'ın eli, Shakira'nın belinde!

Hafta sonu Barcelona'da koşulan İspanya Grand Prix'si sonrası şampiyon Formula 1 pilotu Hamilton ile şarkıcı Shakira, arkadaşlarıyla yemekte buluştu. Elini Shakira'nın beline atan Hamilton'ın bu hareketi, aşk iddialarını güçlendirdi.

MAGAZİN 06.06.2023, 15:11 06.06.2023, 15:23 Hakan Öksüz
Hamilton'ın eli, Shakira'nın belinde!

Barcelona'da uzun yıllar top koşturan Gerard Pique'nin kendisini aldatması üzerine çalkantılı bir ayrılık süreci yaşayan şarkıcı Shakira, son aylarda özel hayatıyla gündeme geliyor. İki çocuk yaptığı Pique ile 11 yıllık ilişkisine son veren Kolombiyalı şarkıcının, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'a gönlünü kaptırdığı iddia ediliyor. 

Hamilton'dan Shakira'ya yakın markaj

Hamilton ile birkaç farklı yerde yan yana görülen 46 yaşındaki Shakira'nın, 36 yaşındaki dünya şampiyonu pilot ile yakınlaştığı söyleniyor. Hafta sonu Barcelona'da yapılan ve Hamilton'ın ikinci bitirdiği yarış sonrası ikilinin akşam yemeğinde görülmesi, aşk iddialarını güçlendirdi. 

Fotoğrafta Shakira'nın beline elini dolayan Lewis Hamilton ile birlikte Fai Khadra ve Kanadalı şarkıcı Şair Mustafa'nın da aynı yemek masasında olduğu görülüyor. Hamilton'ın kolunun Shakira'nın belinde olması, magazin gündemini salladı. 

Pique'nin ihaneti, Shakira'yı çileden çıkardı

Eski futbolcu Pique'nin, 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia ile Shakira'yı aldatması üzerine çift ayrılmıştı. Pique'nin ihaneti, Shakira'nın tırnaklarını göstermesine neden oldu. Clara Chia'ya yönelik ağır ifadeler kullanan Kolombiyalı şarkıcı, "Diğer kadınlara destek vermeyen kadınlara cehennemde özel bir yer ayrıldı." demişti.

Yorumlar (0)