Hamdi Alkan, eşinin başkasıyla öpüşmesi hakkında ilk kez konuştu

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sahnede sergilediği tiyatro oyunu esnasında rol arkadaşıyla öpüşmüştü. Olaya ilişkin açıklama yapan Hamdi Alkan, hiçbir şekilde rahatsız olmadığını açıkladı.

MAGAZİN 20.11.2021, 13:46 22.11.2021, 09:14
Hamdi Alkan, eşinin başkasıyla öpüşmesi hakkında ilk kez konuştu

Tiyatro oyunu için geçtiğimiz günlerde sahneye çıkan Selen Görgüzel, rol arkadaşı İrfan Kangı'yla sahnede öpüştü.

Hamdi Alkan’dan ilk açıklama

Sahne esnasında Kangı, espirili bir dille Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almış, bu öpüşme sahnesi ise çok fazla tepki almıştı.

Eşinin entelektüel ve görgülü biri olduğuna vurgu yapan Selen Görgüzel'se, Alkan'ın sanatı destekleyici bir bakış açısı olduğunu ifade ederek söz konusu duruma yönelik tepkileri eleştirdi. 

Hamdi Alkan da eşinin öpüşmesi ile ilgili ilk kez yorum yaparak sessizliğini bozdu.

“Kıskanılacak bir şey yok”

Ortada kıskanılacak veya rahatsız edici bir durum olmadığını belirten Alkan,  "Kesinlikle rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir şey de yok. Eşim oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve ne gerekiyorsa o yapılmıştır. Eşim gereğini yapmıştır. Tekrar ediyorum, bir oyundur. O da oyunda gereğini yapmış başka bir durum yok. O saçma sapan, olumsuz yorumlardan etkilenmiyorum çünkü hiç bakmıyorum. Bu tarz şeylere bakmam oyunun bir parçası bu. Bir oyun bu ve eşimin yaptığı şeyi destekliyorum. Niye aramızda kriz çıksın. Oyunun gereğini yapmışlar" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)