Haluk Levent’ten o festivale tepki!

Caretta caretta ve yeşil deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanı olan sahil bölgesinde gerçekleştirilecek Mersin PopFest 2019’a tepki yağmaya devam ediyor. Murat Boz, Aleyna Tilki ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerin konser vereceği festivale Haluk Levent’ten de tepki geldi.

MAGAZİN 28.05.2019, 17:03 29.05.2019, 08:13
Haluk Levent’ten o festivale tepki!

Mezitli ilçesindeki 100. Yıl Tabiat Parkı’nda 5-7 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Mersin PopFest 2019’da Simge, Demet Akalın, Aleyna Tilki, Hande Yener, Fettah Can ve Murat Dalkılıç gibi birçok ünlü isim konser verecek.

Fakat bu organizasyon, bölgenin caretta caretta ve yeşil deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanı olması nedeniyle tepki çekmeye devam ediyor. Haluk Levent de organizasyona karşı çıkanlar arasında yer alıyor.

Mersin PopFest 2019, CHP Milletvekili Alpay Antmen tarafından TBMM gündemine taşınmıştı.

"KONSER VERECEK SANATÇILARIN DA DESTEĞİ LAZIM"

Haluk Levent, organizasyona Twitter hesabından yaptığı şu paylaşımla tepkisini gösterdi:

Caretta Carettalar için o bölgede yıllarca yürüyüş yaptık. Mersin İdare Mahkemesi'ne başvurduk. Soda fabrikasına arıtma tesisi kurdurduk. Şimdi bu festival yapılmasın demiyorum ama bir yol bulunsun, o alanlar tahrip edilmesin.

Organizasyonda konser verecek olan sanatçıların da konuya duyarsız kalmamasını isteyen ünlü sanatçının paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Yorumlar (0)