Haluk Levent’in 20’li yaş fotoğrafı, sosyal medyada olay oldu!

Usta rock sanatçısı Haluk Levent, sosyal medyada geçtiğimiz gün başlayan ‘20’li yaş fotoğrafı’ akımına uyan ünlülerden oldu. Levent’in paylaştığı fotoğraf, sosyal medyayı salladı. Fotoğraf görenlerin bir çoğu, Haluk Levent’i Yılmaz Morgül’e benzetti.

MAGAZİN 04.05.2021, 17:11 05.05.2021, 13:11
Haluk Levent’in 20’li yaş fotoğrafı, sosyal medyada olay oldu!

Sosyal medyada bir kaç gündür süre ‘20’li yaş fotoğrafı’ paylaşma akımı tam gaz devam ediyor.  Akıma katılan ünlüler arasında, usta rock sanatçısı Haluk Levent de katıldı. Gençlik fotoğrafını akım için paylaşan Haluk Levent, 20’li yaşlar akımına uydu ve 20 yaşındaki fotoğrafını paylaştı. 



Sosyal medyada binlerce yorum geldi

Gençlik yıllarına ait bir fotoğraf karesini paylaşan Haluk Levent, paylaşımına bir not da ekledi. Notta "Bir akım var diyorlar 20’li yaşlar için. Buyurun. Aşık falan olmayın ama" notunu ekleyen Levent, herkesi güldürdü. Paylaşımında Levent, üniversite yurdunda olduğu düşünülen yatağının üzerinde oturuyor. Elinde gitarıyla şarkı söyleyen Levent’in bu paylaşımına, sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni geldi.



Yılmaz Morgül’e benzetildi

Fotoğrafa bakıldığında Haluk Levent, fotoğraftaki haliyle bir başka ünlü ismi çağrıştırdı. Sosyal medya kullanıcılarına göre Levent, fotoğraftaki haliyle Yılmaz Morgül’e benzetildi. Levent’in bu paylaşımı, kısa süre içerisinde gündeme oturdu. 26 Kasım 1968 doğumlu 52 yalındaki sanatçı, son birkaç yıl içerisinde kurduğu Ahbap platformu ile, Türkiye’nin 68 şehrinde dayanışma özelinde bir iyilik hareketi oluşturmaya çalışıyor. 

Yorumlar (0)