Haluk Levent ve AHBAP'tan Elazığ'a çadır yardımı

Elazığ'da gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Haluk Levent ve AHBAP da yardım kampanyalarına katılarak, AFAD'a çadır göndereceğini açıkladı.

MAGAZİN 26.01.2020, 15:30 26.01.2020, 15:33
Haluk Levent ve AHBAP'tan Elazığ'a çadır yardımı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Haluk Levent ve kurucusu olduğu AHBAP Platformu da harekete geçti. AHBAP'ın AFAD ile organize bir şekilde hareket ettiğini belirten Haluk Levent, sahte yardım kampanyalarına itibar etmemeleri için takipçilerini uyardı.

Haluk Levent, AHBAP Platformu olarak Elâzığ’a büyük bir maddi yardımda bulunma kararı aldıklarını açıkladı. Attığı bir tweette Levent, "AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var..Bu ayki ofis giderleri maaşları ayırdık. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ AFAD’a teslim ediyoruz. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız. Sizi bilgilendirelim istedik.." ifadelerini kullandı.

Bir duyuru daha yapan Haluk Levent, AHBAP Platformu olarak 160 büyük boy çadır satın aldıklarını ve bu çadırları AFAD ekiplerine vereceklerini söyledi.

Çadırların kurulumu sırasında da AHBAP üyelerinin AFAD ekiplerine yardımcı olacağını belirten Levent, Elazığ'da kışlık çadır üreten Benli Çadırcılık isimli firmayla anlaştıklarını belirterek, "Ve Elazığ’da kışlık çadırlar yapan “Benli Çadırcılık” ile anlaştık. Kış şartlarına uygun 4x4 izoleli iklim çadırından ilk etapta 160 tane satın aldık. En az 500 kişi yararlanabilecek. Çadırlar AFAD’a teslim edilecek. Ahbap’lar çadır kurulumunda Afad görevlilerine yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (3)
Nuri dilli 4 yıl önce
Evim hasar altın da gidemiyorum yıkıldı bana da çadır yemek erzak gönderseniz sevinirim
Nuri dilli 4 yıl önce
Evim yıkıldı hasar altında içeri giremiyorum banada yemek erzak çadır gönderirseniz sevinirim... Aksaray mah. Mustafa ispir cad. No 25 05356070304
Emin sabuncu 4 yıl önce
Çok özel bir insan olduğunu her yerde belli ediyorsun sayın Haluk levent.