Haluk Levent'ten gerçek 'Robin Hood' açıklaması

Bir süredir sosyal medyada, yaptığı yardımsever hareketlerle bilinen ve adını 'Robin Hood' olarak ifade eden kişinin Erdoğan Uludağ olduğu iddia edilmişti. Levent, gerçek Robin Hood'u tanıdığını ama bu kişinin Erdoğan Uludağ olmadığını açıkladı.

MAGAZİN 13.02.2020, 22:16
Haluk Levent'ten gerçek 'Robin Hood' açıklaması

Birçok gecekondu bölgesinde yoksul ailelerin bakkal borçlarını kapatan ve çok sayıda yardımda bulunan gizemli hayırseverin kimliğinin İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Erdoğan Uludağ olduğu iddia edilmişti.

"Robin Hood'u tanıyorum fakat adını açıklamamı istemiyor"

Gündeme bomba gibi düşen iddia ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü sanatçı Haluk Levent, "Sevgili Erdoğan kardeşimiz de bir hayırsever ve o da zaten Robin Hood olmadığını söyledi.Ben ise Robin Hood'u tanıyorum. O isterse ismini açıklarım ama istemiyor." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'in gerçek "Robin Hood"u tanıdığını açıklamasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi. Sanatçının takipçileri Haluk Levent'ten gerçek "Robin Hood"un kimliğini açıklamasını istediler.

Yorumlar (0)