Haluk Levent müjdeyi verdi

Omuriliğindeki 14 santimetrelik tümör nedeniyle hayat mücadelesi veren 2,5 yaşındaki Ateş Ayaz için yardım çağrısı karşılık buldu. Ünlü sanatçı Haluk Levent, Sağlık Bakanlığı ile İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün devreye girdiğini ve Ateş Ayaz’ın önümüzdeki günlerde ameliyat olacağını duyurdu.

MAGAZİN 28.06.2019, 17:55 28.06.2019, 17:59
Haluk Levent müjdeyi verdi

İzmir’de yaşayan Nida Balcı (36) ve Murat Balcı (37) çiftinin çocukları 2,5 yaşındaki Ateş Ayaz, yüksek ateş nedeniyle bayramdan önce Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda Ateş Ayaz’ın omuriliğinde 14 santimetrelik tümör belirlendi.

Minik Ateş, omuriliğindeki tümör nedeniyle vücudunu oynatamıyor ve solunum cihazına bağlı bir şekilde hayat mücadelesi veriyor. Tümörün bulunduğu yer nedeniyle ameliyatın riskli ve pahalı olduğunu ifade eden Balcı ailesi, yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Balcı ailesinin yardım çağrısını daha önce sosyal medya hesabından gündeme getiren Haluk Levent,  yetkili makamların devreye girdiğini ve Ateş Ayaz’ın önümüzdeki günlerde ameliyat olacağını duyurdu.

Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü devreye girdi. Ameliyat önümüzdeki günlerde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Mehmet Selçuk tarafından yapılacak. Sağlık Bakanlığına, İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya teşekkürler.” 

Yorumlar (0)