Haluk Bilginer ve Yasemin Allen, 'The Turkish Detective' dizisinde başrolü paylaşacak

Dijital platformlardan biri olan Paramount+, Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'in başrollerinde yer alacağı 'The Turkish Detective' dizisini duyurdu. Çekimleri günümüz İstanbul'unda yapılacak olan dizi bu ay içinde başlayacak.

MAGAZİN 14.04.2022, 17:32
Haluk Bilginer ve Yasemin Allen, 'The Turkish Detective' dizisinde başrolü paylaşacak

Haluk Bilginer ve Yasemin Allen, ünlü yapım şirketi Paramount+ tarafından, dijital platformunda yayınlanması için hazırlanan 'The Turkish Detective' isimli dizide başrolleri paylaşacak.

Barbara Nadel’ın ait 'The Cetin Ikmen Crime Novels' adlı kitap serisinden uyarlanan dizi, 8 bölüm olacak ve Paramount+'da seyircisi ile buluşacak.

Ünlü haber sitesi Deadline'da gündeme gelen proje, Ay Yapım, Miramax, ve Paramount birlikteliğinde hayata geçirilecek. Çekimlere bu ay içinde İstanbul'da başlanacağı duyuruldu.

The Turkish Detective dizisinin senaryosunu Ben Schiffer'ın üslenirken yönetmen koltuğunda Niels Arden Oplev oturacak.

Seyirciyle buluşmaya hazırlanan yapımda Haluk Bilginer, Dedektif Çetin İkmen karakterine hayat verirken Yasemin Allen de Dedektif Ayşe Farsakoğlu’nu canlandıracak.

Paramount+ içerik yöneticilerinden Nicole Clemens dizi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''The Turkish Detective, dünyanın çarpıcı ve kültürel açıdan da zengin şehirlerinden birinde geçen, evrensel aynı zamanda da merak uyandıran suç gerilim dizisi'' dedi.

Dizinin 2023’te seyirci ile buluşması bekleniyor.

Yorumlar (0)