Halit Ergenç: "Ozan'ın öyle bir karakteri yok"

Halit Ergenç, sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven'i savundu. Ergenç, Güven'in "öyle bir karaktere sahip olmadığını" ifade etti. 

MAGAZİN 18.08.2020, 11:34
Halit Ergenç: "Ozan'ın öyle bir karakteri yok"

Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikâyetçi olmuştu. Genç kadın, darp edildiğine dair fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmıştı. Bunun üzerine Ozan Güven'in 13.5 yıl hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti. 

Ozan Güven'in, son olarak Babil dizisinin yapım şirketi olan anlaşmalarını feshettiği öğrenildi. 

Halit Ergenç, söz konusu dizide başrolü paylaştığı Ozan Güven hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, Ozan Güven'in Babil'den ayrılmasını "kendi takdiri" olarak nitelendirdi.

Ozan Güven'i çok sevdiğini ve kendisini uzun süredir tanıdığını aktaran Halit Ergenç, aralarındaki sevginin sonsuz olduğuna dikkat çekti. 

Halit Ergenç, darp olayından Ozan Güven'in alnının akıyla çıkacağını düşündüğünü, adaletin mutlaka tecelli edeceğini söyledi.

Ozan Güven'in sevgilisini darp edecek bir karaktere sahip olmadığını kaydeden Halit Ergenç, yargının olayı çözeceğini ifade etti.

Halit Ergenç, herkes için hayırlısını dileyerek sözlerini noktaladı. Ünlü oyuncunun Ozan Güven'i savunması ise tepki çekti.

Yorumlar (0)