Halit Ergenç, Ozan Güven'i savunduktan sonra özür diledi!

Halit Ergenç, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ileri sürülen Ozan Güven'in "öyle bir karakteri olmadığını" söyledikten sonra özür diledi. 

MAGAZİN 18.08.2020, 17:05
Halit Ergenç, Ozan Güven'i savunduktan sonra özür diledi!

Ozan Güven'in, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Sosyal medya uzmanı genç kadın, canına kast edildiğini belirterek, darp edildiğine dair fotoğrafları yayınlamıştı. Bunun üzerine ünlü oyuncunun 13.5 yıl hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti. Ozan Güven, gelen tepkiler üzerine Babil dizisinden de ayrılmıştı.

Babil dizisinde Ozan Güven'in başrolü paylaştığı Halit Ergenç'ten tepki çeken açıklamalar gelmişti.

Halit Ergenç, "Ozan Güven'i uzun zamandır tanıdığını" belirterek, "kendisinin asla öyle bir karakteri olmadığını, bu olaydan alnının akıyla çıkacağına inandığını" söylemişti.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada kendisine gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.

Halit Ergenç, yargı süreci henüz bitmemiş ve kendisini de çok üzen bir olaya ilişkin yalnızca temenni niteliğinde bir açıklamada bulunduğunu ifade etti.

Kendisinin doğru ifade edemediğini kaydeden Halit Ergenç, bu nedenle çok üzüldüğünü belirtti.

Halit Ergenç, şiddeti herhangi bir şekilde desteklemesinin mümkün olmadığına dikkat çekerek, kadına şiddet konusunda oldukça hassas olduğunu kaydetti.

Şiddete uğramış veya buna karşı savaşan insanları hayal kırıklığına uğrattığını aktaran Halit Ergenç, bu kişilere hak verdiğini ve özür dilediğini ifade etti.

Yorumlar (0)