Halit Ergenç: “Çok acelem var, beni bırakın!” 

Geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuklarını kucağına alan Halit Ergenç, Etiler’de görüntülendi. Otomobiliyle seyir halinde olan Ergenç, “Beni bırakın!” diyerek adeta basından izin istedi.  

MAGAZİN 10.11.2021, 15:57 11.11.2021, 13:46
Halit Ergenç: “Çok acelem var, beni bırakın!” 

Geçtiğimiz günlerde Eşi Bergüzar Korel ile kız çocuklarını kucağına alan Halit Ergenç, Etiler’de görüntülendi. Aracıyla seyir halindeyken magazin mensuplarının objektiflerine yansıyan 51 yaşındaki oyuncu, yanlışlıkla ters yöne girip de basın mensuplarını fark edince “Ben dönüş yapmak için buradan girdim. Şu anda yolumu kapatıyorsunuz. Beni bırakın çok acelem var.” ifadeleri ile konuşmaktan kaçınmaya çalıştı.  



“Leyla, tam gününde doğdu” 

Kızlarına “Leyla” ismini veren Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından duygu yüklü bir paylaşımda bulundu. Hastane odasında çekilen bir karesini paylaşan Bergüzar Korel, “Leyla tam da gününde geldi. Benim her zamanki tezcanlılığıma inat Leyla hem zamanlaması hem de dünyaya gelişiyle artık pek çok şeyin benim kontrolümde olmayacağını gösterdi.” ifadelerini kullandı. 



“Zorlu ve uzun bir maratondan çıkmış gibiyim” 

Bergüzar Korel, paylaşımına şu sözlerle devam etti: “Zorlu ve uzun bir maratondan çıkmış gibiyim. Biraz kaygılı, çok mutlu, biraz yorgun ve çokça şaşkınım. Leyla’nın da benim de sağlığımız yerinde çok şükür. Hepinizin iyi dilekleri, mesajları ve duaları; en önemlisi de varlığı için bin kez teşekkür ederim. Bunların hepsi bizlere güç verdi. Teşekkür etmek istediğim daha pek çok insan var. Bu hafta biraz böyleyim. Fakat şimdiden söyleyeyim, en çok da hayata teşekkür ederim.” 



“Artık her şeye şükreder haldeyiz” 

Bergüzar Korel: “Dünya olarak öyle zor zamanlar yaşadık ki artık her şeye şükreder haldeyiz. Bebek haberi, hiç beklemediğimiz anda geldi; bize sürpriz oldu. Bundan sonra bize bu konuda laf söylemek düşmez. Allah bize onun gücünü verecektir.” 



“Şoke olduk” 

İptal edilen dizi projesi hakkında konuşan Bergüzar Korel, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dizi hakkında çalışmalarımız devam ederken doktor kontrolüne gittim ve hamile olduğumu öğrendim. O anda Halit ile birlikteydik. İkimiz de şoke olduk. Bu durumumuzu arkadaşlarla paylaştık ve devam etmek istedik ama o sırada Covid-19 vakaları çok artmıştı. Hem yönetmenimiz hem de yapımcımız durumdan çekindiler. Bize her türlü konforu sağlayacaklarını fakat yine de garanti veremediklerini söylediler. Ara vermemiz gerekti sonra da karnım çok hızlı büyümeye başladı. Fiziksel olarak da artık projede olmam mümkün olmadı. Ben de başka bir arkadaşla devam etmeleri gerektiğini belirttim. Kendileri de projeyi rafa kaldırmak istediler ve bu şekilde projemiz iptal edildi.” 

Yorumlar (0)