Halil Sezai’den dayak itirafı: Tabi ki pişmanım!

İstanbul’da 67 yaşında olan komşusunu tekme tokat dövdüğü sebebiyle tutuklanan Halil Sezai, “41 yaşındayım, ilk kez biriyle kavgaya tutuştum. Pişmanım.” dedi.

MAGAZİN 01.10.2021, 19:31 01.10.2021, 19:34
Halil Sezai’den dayak itirafı: Tabi ki pişmanım!

“İsyan” şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, geçtiğimiz aylarda İstanbul Tuzla’da yaşlı bir komşusuna dayat attığı gerekçesiyle gözaltına alınmış ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma dahilinde savcılıkta ifade vermişti ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevki yapılmıştı.

43 gün boyunca cezaevinde kaldı

Suçun mahiyeti ve vasfı, mevcut delil durumu ile tutuklu olduğu süre dikkate alınan Halil Sezai, 43 günün ardından tahliye edilmişti.

“Kullandığım sözler çarpıtıldı”

Ülke gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Halil Sezai’den yeni açıklama geldi.

Tahliye olmasının ardından konserinde “Hak ettim, gerektiği şekilde tam dövemedim, kafam güzeldi, bir dahaki sefere” diyerek sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

“Pişmanlık duyuyorum, tabii ki üzgünüm”

Halil Sezai, pişman olduğunu söyleyerek, “Bu sözlerimin devamında yazıldığı gibi bir şey olmadığından, ‘Bu yazılanların madem karşılığı yok, keşke yapsaydım da bir karşılığı olsaydı.’ dedim. Tabi ki üzgünüm ve pişmanım. Beni saygılı bir şekilde yetiştiren aileme en çok mahcup oldum. Onları üzdüğümden pişmanlık duyuyorum. 41 yaşındayım ve ilk kez biriyle kavgaya tutuştum.” şeklinde konuştu.

“Bu yaşamı istiyor muyum, onu da bilmiyorum”

Şarkıcı, meydana gelen olayların iş yaşamını etkilemediğini söyleyerek, “Normal yaşamıma devam ediyorum. Sahneler tabi ki oluyor ve teklifler de geliyor fakat bu hayatı ben istiyor muyum, bilmiyorum.” dedi.

Yorumlar (0)