Haftanın magazin haberi İmamoğlu oldu

Bu hafta magazin gündeminde Ekrem İmamoğlu’nun adı yankılandı. Mazbatası geri alınan İmamoğlu’na sanat camiasından ünlü isimler destek verdi. Daha sonra o ünlüler listelenerek “kayıt” edildi ve birtakım ambargo haberleri duyuldu. İşte bu haftanın magazin özeti…

MAGAZİN 12.05.2019, 10:33
Haftanın magazin haberi İmamoğlu oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası YSK’nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından geri alındı. Bunun üzerine İmamoğlu, sanat ve siyaset camiasına ‘konuşun’ çağrısı yaptı. Sanat camiası bu çağrıya sessiz kalmadı. Pek çok ünlü isim, “her şey çok güzel olacak” sözleriyle Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları paylaştı.

İmamoğlu’na aleni aleni verilen bu destek, ünlüler camiasından bazı isimlerin de tepkisine neden oldu. Yusuf Güney, kendisi şehit cenazesine katıldığında yaşadıklarını hatırlatarak, herkesin görüşüne saygı duyulmasını gerektiğini ve kendisinin de bu saygıyı beklediğini ifade etti.

Tuğba Ekinci ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, AK Parti’ye ve Erdoğan’a desteğini ifade etti. Ekinci ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, kalbini kıranlar adına özür diledi.

Cem Yılmaz sahnede fenalaştı

Diamond Elite Platinum Plus gösterisi için sahnede olan Cem Yılmaz fenalaştı. İyi olmadığını söyleyen Cem Yılmaz’ın şaka yaptığı zannedilmişti fakat Yılmaz “cidden iyi değilim” deyip kulise yönelince hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Ekiplerin Cem Yılmaz’a ilk müdahaleyi yapmasının ardından Yılmaz’ın tansiyonunun yükseldiği bilgisi paylaşıldı.

Gösteriye 20 dakika ara veren Cem Yılmaz, kendisine yapılan müdahalenin ardından gösterisine devam etti. Gösterisi sonra hemen evine giden ünlü komedyen, iyi olduğu mesajını sevenleriyle paylaşınca herkesin yüreğine su serpti. Yılmaz sosyal medya hesabından, biraz rahatsızlandığını fakat şimdi iyi olduğunu ifade etti. Seyircisine kendisine yaklaşımından dolayı teşekkür eden Yılmaz, kendisine eve kadar eşlik eden magazin muhabirlerine de “kendimi hasta hissederken şakalaşamadım kusuruma bakmasınlar” dedi.

İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in nafaka gerilimi

Anlaşmalı ayrılan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, çocukların nafakası için mahkemelik oldu. Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ı iki çocuğu için her ay aldığı 32 bin 500 TL’yi Nisan ayında vermediği için Kutluay hakkında icra takibi başlattı. Bunun üzerine İbrahim Kutluay’ın icra takibini durdurma talebini kabul eden mahkeme, dosyayı bilirkişiye yönlendirdi.

İbrahim Kutluay, sosyal medyadan eski eşi Demet Şener’e ateş püskürdü ve “Hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun” dedi.

AHBAP’a Twitter’dan destek

Haluk Levent’in kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP, ulaşabildiği her yere yardım götürmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu yardım hareketine Twitter da destek verdi. Haluk Levent, 15 Mayıs AHBAP burslarının Twitter tarafından karşılanacağını açıkladı. Levent ayrıca Twitter yönetiminin AHBAP Platformunu beğendiklerini de ifade etti.

Haluk Levent’in bu haberine pek çok AHBAP sosyal medyadan teşekkür ederken, diğer sosyal medya kullanıcıları da Haluk Levent’i ve AHBAP hareketini bu başarılarından dolayı tebrik etti.

Yorumlar (0)