"Haftalardır terlikle dolaşıyorum, topuklu ayakkabıyı özledim"

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, "Giyinip kuşanmayı, makyaj yapmayı, en çok da topuklu ayakkabı giymeyi özledim. Haftalardır terlikle dolaşıyorum." dedi. 

MAGAZİN 08.05.2020, 12:18 08.05.2020, 12:22
"Haftalardır terlikle dolaşıyorum, topuklu ayakkabıyı özledim"

Serenay Sarıkaya, VOGUE Türkiye tarafından Instagram üzerinden başlatılan "Post Korona Düşleri"nin ilk canlı yayın konuğu oldu. 

Ünlü oyuncu, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Sarıkaya, "Sabah ilk uyandığımda ballı su içerim. Asla pırasayı ağzıma sürmem. Salgın bitince çok sevdiğim bir lokantaya yumurtalı karnabahar yemeye gidip, kendime ziyafet çekeceğim." dedi. 

"Neşeli olmak da yüzüme ışık veriyor"

Klişe bir güzellik sırrının olmadığını kaydeden Sarıkaya, "Kendime iyi bakıyorum, sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum. Neşeli olmak da yüzüme ışık veriyor." ifadelerini kullandı. 

"En çok da topuklu ayakkabı giymeyi özledim"

Sarıkaya, stilinde rahatlığın ön planda olduğunu belirterek, "Karantina günlerindeki ev modu tam bana göre. Tüm kombinleri denedim. Dışarıda giyeceklerimi de evde harcadım. Giyinip kuşanmayı, makyaj yapmayı, en çok da topuklu ayakkabı giymeyi özledim. Haftalardır terlikle dolaşıyorum." açıklamasını yaptı. 

"Annem sayesinde pes etmemeyi öğrendim"

Küçük yaşta hayata atılıp para kazanmaya başladığını aktaran ünlü oyuncu, "Hep paylaşımcı oldum. Bugüne gelene kadar kariyer yolculuğumda motivasyonumu kaybettiğim, yorgun düştüğüm, pes etme noktasına geldiğim zamanlar çok oldu. O anlarda annem (Ümran Sarıkaya) hep yanımdaydı, büyük destek verdi. Sayesinde her seferinde ayağa kalktım, pes etmemeyi öğrendim." diye konuştu.

Yorumlar (0)