Hadise ve Mehmet Dinçerler, Paris’te doğum günü kutladı 

36 yaşına giren Hadise, yeni yaşını iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile birlikte Paris’te kutladı. Birkaç gündür doğum gününü kutlayan Hadise’nin mutluluk pozları ise sosyal medyada gündem oldu. 

MAGAZİN 24.10.2021, 15:49 25.10.2021, 10:48
Hadise ve Mehmet Dinçerler, Paris’te doğum günü kutladı 

Güzel şarkıcı Hadise’nin mutluluğu, sosyal medyada gündem oldu! 36’ncı yaşını iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Paris’te kutlayan Hadise, o anları sosyal medya hesabında paylaştı. 



“Adamım...” 

Hadise ile Bodrum ve Tulum tatillerinde çekildiği fotoğrafları da kendi hesabından paylaşan Mehmet Dinçerler, sevgilisinin doğum gününü, “Hep yanımda ol..” cümlesiyle kutladı. Hadise ise bu paylaşıma “Adamım...” yorumuyla yanıt verdi. 



Bir öpücük, yüz binlerce beğeni aldı 

Hadise, sevgilisinin kendisini öptüğü anı, “Hadise Paris’te” notu ile paylaştı. Bir öpücüğün yüz binlerce beğeni aldığı görüldü. O fotoğraf, kısa sürede pek çok sosyal medya hesabı ve platformunda paylaşılarak yorum yağmuruna tutuldu. 



Çiftin aşkı doludizgin devam ediyor 

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, aşklarını Bodrum’da ilan etmişti. Sonrasında Tulum’da romantik bir tatil yapan çift, şimdi ise Paris’te deyim yerindeyse “düşman çatlatıyor”. 
 

Yorumlar (0)