Hadise'nin eski eşi konuştu: İtibar suikastıydı

Hadise ile nisan ayında dünyaevine giren ancak eylül ayında boşanan iş insanı Mehmet Dinçerler, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Ünlü şarkıcıya aldığı yüzüğün sahte çıktığına dair iddiaların asılsız olduğunu kaydeden Dinçerler, Twitter'dan yaptığı paylaşımlar için ise özür diledi.

MAGAZİN 13.12.2022, 12:02 13.12.2022, 12:13 Hakan Öksüz
Hadise'nin eski eşi konuştu: İtibar suikastıydı

Ünlü şarkıcı Hadise ile nisan ayında Çırağan Sarayı'nda evlenen Mehmet Dinçerler, eylül ayında karşılıklı anlaşarak boşanmıştı. Çalkantılı ilişkileriyle ilgili çeşitli eleştirilere maruz kalan Dinçerler, ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. Bu iddialardan biri de Dinçerler'in Hadise'ye aldığı 3 milyon liralık yüzüğün sahte çıktığıydı.

"Amaç ilişkiyi yıpratmaktı"

Katıldığı bir programda Funda Karayel'in sorularına yanıt veren Dinçerler, olaylı evlilikle ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere açıklık getirdi. Yüzüğün sahte olduğu iddialarına "Böyle bir şey mümkün mü?" cevabını veren Dinçerler, "Bu tarz iddiaların amacı, ilişkiyi yıpratmaktı. Yanıt bile vermedim çünkü ben ne söylesem tam tersini yazıyorlardı." ifadelerini kullandı.

"Güya tepsiyi ve süpürgeyi geri almışım"

Kendisine karşı bir itibar suikastına girişildiğini kaydeden ünlü iş insanı, "Mutlu bir evliliği konuşmak yerine yüzüğün değerini konuşuyorlar. Bu çok saçma. Güya boşandıktan sonra gümüş tepsiyi ve robot süpürgeyi geri almışım. Bu tarz şeyleri gördükçe gülüyorum. Hiçbir zaman böyle küçük şeylerin peşinde koşmadım. Aramızda böyle bir süreç yaşanmadı." dedi.

"O paylaşımlar cahilceydi"

Eskiden Twitter'dan paylaştığı ve boşanma döneminde gündeme gelen yazılar için pişman olduğunu da ekleyen Dinçerler, "Onun için özür diliyorum. Saçma sapan ve cahilce şeylerdi. O paylaşımları yaptığımda küçük yaştaydım." diye konuştu.

Yorumlar (0)