Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden “evlilik” sorusuna imalı cevap 

Magazin dünyasının gözde çifti Hadise-Mehmet Dinçerler, dün akşam bir yemekteydi. Mekan çıkışında basınla karşı karşıya gelen çifte, herkesin merak ettiği evlilik sorusu soruldu. Bunun üzerine Mehmet Dinçerler, imalı şekilde gülümseyerek karşılık verdi. O anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çiftin hayranları, evlilik adımlarının çoktan atıldığını fakat magazin ile paylaşılmadığını ima eden paylaşımlarda bulundu. 

MAGAZİN 22.11.2021, 16:28 23.11.2021, 15:58
Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden “evlilik” sorusuna imalı cevap 

Şarkıları ve güzelliğiyle olduğu kadar ilişkileriyle de gündemdeki yerini daima koruyan Hadise ve girişimci iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, dün akşam Beykoz’da bir balıkçıda yemek yedi. Mekan çıkışında basın mensuplarıyla karşı karşıya kalan çifte herkesin merak ettiği “evlilik” sorusu soruldu.  



“Teşekkürler” demekle yetindi 

Basın, Mehmet Dinçerler’e “Mehmet Bey, evlenme teklifi ne zaman gelecek?” sorusunu yöneltince çift, ima dolu gülücükler saçmakla yetindi. Bunun üzerine muhabirler, çiftin ailelerle tanıştıklarını hatırlattı. Hadise, konuşmalar karşısında gülmekle yetinirken Mehmet Dinçerler ise yalnızca teşekkür etti. Çift, diğer soruları dinlemeden araçlarına binerek bölgeden hızla uzaklaştılar. 



Bebek göndermesi yapılmıştı 

Hadise, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeğenini kucağında tuttuğu bir fotoğraf paylaşmış; Mehmet Dinçerler ise o fotoğrafın altına “Nasıl da yakışır kucağına, maşallah size.” yorumunu yapmıştı. Hadise’nin göndermeli paylaşımı ve Dinçerler’in de imalı sözleri, ikilinin kısa sürede evleneceği dedikodularını körüklemişti. 

Yorumlar (0)