Hadise korona oldu!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisinde enfekte olan ünlü şarkıcı Hadise, kendi evinde karantinaya girdi.

MAGAZİN 25.11.2020, 09:47 25.11.2020, 14:27
Hadise korona oldu!

Belinden riskli bir operasyon geçiren annesine yardım etmek ve yanında olmak için Belçika'ya giden ve kısa bir süre annesine refakat ettikten sonra Türkiye'ye dönüş yapan ünlü şarkı Hadise'den de kötü haber verildi.

Koronavirüs testi pozitif çıktı

Belçika'da ameliyat olan annesinin yanında kaldıktan sonra Türkiye'ye dönen ve kısa süre sonra da halsizlik hissetmeye başlayan Hadise, yeni tip koronavirüs semptomları göstermeye başlayınca durumundan şüphelenip Covid-19 testi yaptırdı. Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan ünlü şarkı Hadise'ye yapılan PRC testi sonucu sonucu pozitif çıktı.

Evler ayrıldı

Yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrenen ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisiyle teması keserek ivedilikle yanından ayrıldı ve kendi evine geçti. Hadise'nin kendini karantinaya aldığı ve durumundan sıklıkla doktorlarını haberdar ettiği öğrenildi.

Covid-19 salgını süresince hep dikkat ettiği ve yeni tip koronavirüse yakalanmamak için olağanüstü gayret sarf ettiğini daha önce de ifade eden Hadise, kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışıyor ve tüm zamanını sevgilisi Kaan Yıldırım ile köpekleri Benek'le birlikte geçirmeye çalışıyordu.

Yorumlar (0)