Hadise'den 'O Ses Türkiye Rap' imajı

Dijital video platformu Exxen'de yayımlanacak olan 'O Ses Türkiye Rap'in jüri üyelerinden olan Hadise, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Çiçeği burnunda olan yarışma programı için imajında yeniliğe giden Hadise, sosyal medya platformlarında gündem oldu.

MAGAZİN 18.01.2021, 00:20 19.01.2021, 10:21
Hadise'den 'O Ses Türkiye Rap' imajı

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'la yaşadığı ilişki ile geçtiğimiz yıla adeta damgasını vuran ünlü şarkıcı, Yıldırım ile olan beraberliğini sosyal medya paylaşımı ile sonlandırdığını açıklamıştı. Aşk hayatında olumsuzluklar yaşayan ünlü şarkıcı, kariyerinde ise başarılarına devam ediyor.

"Senin rap müzik ile ne ilgin var?"

Dijital platformda yayımlanacak olan 'O Ses Türkiye Rap'in jüri üyelerinden Hadise, oldukça fazla eleştiri almıştı. Murda, Eypio ve Mero ile beraber jüri koltuğunda oturacak olan ünlü popçu, "Senin rap müzik ile ne ilgin var?" eleştirilerine kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile yanıt verdi. Hadise, 'Biz Burdayız' adlı parçasının hip-hop türüne oldukça yakın olduğunu ifade etti.

"Taşlar tene değer ama cana değmez"

Hadise, "Taşlar tene değer ama cana değmez." notunu eklediği gönderisi ile sosyal medya platformlarını salladı. Gerçekleştirdiği paylaşımlarla adeta göz kamaştıran ünlü şarkıcı, farklı saç kesimi ve son elbisesi ile sevenlerinden tam not aldı. Yeni yarışma programı için imaj yenileyen Hadise'ye beğeni yağdı.

Geçtiğimiz dönemde COVID-19'a yakalanan ünlü şarkıcı, evinde gördüğü tedavinin ardından iyileşmişti. 

Yorumlar (0)