Hadise'den "normalleşme" sitemi: "İçin yanıyor"

24 Şubat günü çektiği bir fotoğrafını paylaşan Hadise, depremin etkisinden çıkamadığını belirtti. "Normale dönmek" ifadesinin kendisine çok zor geldiğini kaydeden Hadise, duygularını takipçileriyle paylaştı.

MAGAZİN 18.03.2023, 09:54 20.03.2023, 09:20 Hakan Öksüz
Hadise'den "normalleşme" sitemi: "İçin yanıyor"

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlayan enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Ünlü şarkıcı Hadise, depremle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.

24 Şubat'ta çekilen fotoğrafını paylaştı

24 Şubat günü çektiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Hadise, "Depremin üzerinden 40 gün geçti. Bu fotoğrafı anneme attım. Uyuyamıyorum diye. Annem hayatta ve mesajım ona ulaşıyor diye ne kadar şanslı olduğumu düşünmüştüm. İçim yanıyor. Normale dönmek ne demek? Bu cümle çok zor geliyor. Hayat devam etse de bu felaketi unutmamak gerekiyor." ifadeleriyle duygularını anlattı.

Birçok yardım kampanyasına katıldı

Elinden gelen yardımı yapmaya devam edeceğini belirten Hadise, Hollanda ve Türkiye'de gerçekleştirilen bağış kampanyalarında yer almıştı. Doğup büyüdüğü Belçika'da organize edilen yardım projesine de katılan Hadise, deprem bölgesindeki durumu uluslararası kamuoyuna anlatmıştı.

Sesiyle de bağış kampanyasında yer aldı

Hadise, en az 30 müzisyen ile birlikte kaydedilen "People Help the People" şarkısına sesiyle katkıda bulundu. "12-12" adlı kampanya kapsamında kaydedilen 3 Mart Cuma günü 12 Flaman radyo istasyonunda ilk kez yayınlanan şarkıdan elde edilen 11 milyon euro, deprem bölgesine bağışlandı.

"İki kültür arasında köprü vazifesi görüyorum"

Gönüllü olarak katıldığı kampanya hakkında konuşan Hadise, "Kökenim Türk ve yıllardır oradayım ama Belçika'da dünyaya geldim. İki kültür arasında köprü vazifesi gördüğümü hissediyorum." demişti.

Yorumlar (0)