Hadise ablasına açtığı davayı kaybetti!

Hadise, ablasının kendisi üzerinden haksız kazanç elde ettiğini iddia ederek açtığı davayı kaybetti.

MAGAZİN 21.02.2020, 11:17
Hadise ablasına açtığı davayı kaybetti!

Geçtiğimiz yıla kadar Hadise'nin menajerliğini ablası Hülya Açıkgöz yürütüyordu. Ancak iki kardeş arasındaki ipler geçtiğimiz yıl iyice gerildi.

Hadise, her türlü organizasyon için birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz'ü, kendisi üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlayarak dava açmış ve iki kardeş bağlarını kopararak görüşmeyi kesmişti.

Hülya Açıkgöz ise, Hadise ile aralarının açıldığı iddialarını yalanlamış fakat Hadise'yle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırarak, “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” demişti.

2. Sayfa'nın haberine göre, uzun yıllardır ablasıyla birlikte çalışan Hadise,  “hadise.com”  domain adresini, ablasının menajerliğini yaptığı dönemde almıştı. İki kardeşin arasındaki gerginlik ve ikilinin birlikte çalışmayı bırakması "hadise.com" adresi için bir savaş başlatmış oldu.

Uzun süredir domain adresini almaya çalışan Hadise, sorunu ablasıyla konuşarak çözemeyince mahkemeye başvurmuştu. 3 Kasım 2004 yılında kaydedilen hadise.com adresi için şarkıcı,  Belçika'daki ablasına 2 Aralık 2019 tarihinde dava açtı.

2019'un sonlarında başlayan dava, Hadise'nin istediği şekilde sonuçlanmadı.

2012 yılında hadise.com domain adresini, Hadise'nin menajerliğini yürüten ablası Hülya Açıkgöz, 30 bin dolar karşılığında satın almıştı. Hadise domain adresini geri almak için ablasına karşı açtığı davayı, marka tescili bulunmasına rağmen kaybetti.

Dava sonucuna tepki gösteren hadise Instagram hikayelerinden bir paylaşım yaparak, “O hala senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! İster aile ister değil. Size zarar veren insanlardan uzaklaşın” dedi.


 

Yorumlar (0)