Hadid kardeşlerden Putin’e mesaj: “Sen, dünya için tehditsin” 

Rusya’nın Ukrayna saldırıları karşısında magazin ve sanat camiası da ateş püskürmeye devam ediyor. Putin’e karşı konuşma yapan isimlerden olan Hadid kardeşler, Milano’dan Putin’e ve tüm dünyaya seslendi. 

MAGAZİN 27.02.2022, 14:05
Hadid kardeşlerden Putin’e mesaj: “Sen, dünya için tehditsin” 

Vladimir Putin’in Ukrayna ve üzerinden tüm dünyaya savaş açmasının ardından sosyetik isimler de Ukrayna’ya destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Milano’da düzenlenen Moda Haftası’nda podyuma çıkan Hadid kardeşler de Putin’e karşı söz söyleyenler arasında yer alıyor. 



“Kalbimiz Ukrayna için” 

Daha önce Filistin’e de İsrail karşısında destek verdiklerini sık sık dile getiren 25 yaşındaki Bella ile 26 yaşındaki Gigi Hadid kardeşler, bu kez Ukrayna için mesaj yayınladı. Putin’in tüm dünya için büyük bir tehdit oluşturduğunu aktaran ünlü modeller, aynı mesajı sosyal medya hesaplarından yayınladı. 



“Kalbim Ukrayna için acıyor.” ifadelerini kullanan kardeşler, Putin’in derhal durdurulması gerektiğini ve barış getirilmesi gerektiğini kaydetti. Bella Hadid, yayınladığı bu mesajın ardından Ukrayna halkına yardım edilebilecek dayanışma bilgileri ve internet kanallarını yayınlamaya devam etti. 

Yorumlar (0)