Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti ilk adımı attı!

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, bir süredir birlikte olduğu Nazlı Kayı'yı istemek üzere ailesiyle beraber Bursa'ya gitti. 

MAGAZİN 18.11.2020, 15:10 18.11.2020, 15:12
Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti ilk adımı attı!

Sosyetik iş insanı Hacı Sabancı, 2017 senesinden beri Nazlı Kayı ile ilişki yaşıyor.

Ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı attı. Nazlı Kayı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Hacı Sabancı'nın evlilik teklifine "Evet" yanıtını verdiğini duyurdu.

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın isteme töreni, geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Bursa'daki isteme töreninin, aile arasında yapıldığı öğrenildi.

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın düğün için fazla beklemek istemediği, bu nedenle hazırlık yapmaya başladığı belirtildi. 

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın, Nazlı Kayı'yı çok sevdiği ifade ediliyor. Arzu Sabancı'nın, oğlu ile müstakbel gelininden torun istediği belirtiliyor. 

Arzu Sabancı, seneler önce bir dergiye yaptığı açıklamada, Hacı Sabancı'nın sevdiği kadını baş tacı edeceğini söylemişti. 

Nazlı Kaya da daha önce bir dergiye yaptığı açıklamada, kendisini güzel bulduğunu ifade etmişti.

Aynaya bakınca gördüğü kadından memnun olduğuna dikkat çeken Nazlı Kayı, yine de dış görüntüsüyle kafayı bozmadığını belirtmişti. 

Nazlı Kayı, Hacı Sabancı ile seyahat etmeyi, sergileri dolaşmayı ve festivallere katılmayı çok sevdiğini söylemiş, erkek arkadaşından sanatla ilgili birçok şey öğrendiğini aktarmıştı.

Hacı Sabancı ile beraber spor da yaptıklarını kaydeden Nazlı Kayı, ilişkilerinde saygı, sevgi ve güvenin olduğunu, ayrıca çok rahat bir şekilde empati yapabildiklerini söylemişti.

Nazlı Kayı, ilişkide trip atmanın ve çocuk gibi hareket etmenin yanlış olduğunu ifade etmişti. 

Yorumlar (0)