Hacı Sabancı, 15 milyon lirayı gözden çıkardı!

Hacı Sabancı, nişanlısı Nazlı Kayı'ya 15 milyon lira değerinde bir villa hediye etti. 

MAGAZİN 23.11.2020, 16:25
Hacı Sabancı, 15 milyon lirayı gözden çıkardı!

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, bir süredir ilişki yaşadığı kız arkadaşı Nazlı Kayı ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 

Hacı Sabancı ile ailesi, geçen hafta Bursa'ya gitmişti. Aile üyeleri arasında nişan töreni düzenlenmişti.

Sosyetik iş insanı, nişanlısına oldukça pahalı bir tektaş armağan etmişti. Bebek'te Hacı Sabancı ile beraber yürüyüş yapan Nazlı Kayı'nın parmağında bulunan gösterişli tektaş dikkatlerden kaçmamıştı. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, basın mensuplarının düğüne ilişkin sorularına cevap vermemişti. 

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın nişanına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü iş insanının, Nazlı Kayı'ya gösterişli bir tektaş armağan etmekle yetinmediği, İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme'den de bir villa satın aldığı öğrenildi. 

Nazlı Kayı, daha önce yaptığı bir açıklamada, Hacı Sabancı ile birlikte sergilere gitmekten, festivallere katılım göstermekten ve seyahat etmekten çok hoşlandığını söylemişti. Nazlı Kayı, Hacı Sabancı'dan sanata dair pek çok şey öğrendiğini ifade etmişti.

Erkek arkadaşı ile birlikte spor yapmayı da sevdiğini aktaran Nazlı Kayı, saygı, sevgi ve güvene dayanan bir ilişkiye sahip olduklarını belirtmişti. Nazlı Kayı, çift olarak empati yapmayı başardıklarını kaydederek, bir ilişkide tarafların trip atmasının ve çocukça hareketlerde bulunmasının doğru olmadığına dikkat çekmişti. 

Hacı Sabancı'nın annesi olan Arzu Sabancı'nın, Nazlı Kayı'yı çok sevdiği ifade edilmişti. Arzu Sabancı, uzun zaman önce yaptığı bir açıklamada, oğlunun sevdiği insanı baş tacı edeceğini belirtmişti.  

Yorumlar (0)