Güzel oyuncu Pınar Deniz'den "Türkçe" itirafı!

Hayatına dair bilinmeyenleri anlatan oyuncu Pınar Deniz, ilkokula başlayana kadar Türkçe bilmediğini söyledi. İşte güzel oyuncunun samimi açıklamaları...

MAGAZİN 06.04.2022, 20:32 07.04.2022, 16:08 Hakan Öksüz
Güzel oyuncu Pınar Deniz'den "Türkçe" itirafı!

"Vatanım Sensin" ve "Aşk 101" gibi beğenilen dizilerde rol alan oyuncu Pınar Deniz, hayatının bilinmeyelerine dair önemli açıklamalar yaptı. Oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı'dan ayrıldıktan sonra avukat Nail Gönenli ile aşka yelken açtığı iddia edilen 28 yaşındaki ünlü oyuncu L’Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk oldu.

"Anneme 'mama' derdim, Türkçe bilmiyordum"

Arap kökenli bir aileden geldiğini kaydeden oyuncu, ilkokula başlayana kadar Türkçe bilmediğini söyledi. Küçükken annesine "mama" diyerek seslendiğini ve "anne" kelimesini bilmediğini belirten güzel oyuncu, "Oyun oynarken anneme seslenmeye utanırdım. Bilirdim ki 'mama' diye seslensem beni dışlayacaklar. Bu yüzde de seslenmek yerine üşenmeden 5 kat çıkardım ve eve giderdim." diye konuştu.

"Öpüşmem demiyorum artık"

Ailesinin başta oyunculuk fikrini benimsemeyeceğini düşündüğünü belirten Deniz, şimdi kendisiyle ne kadar gurur duyduklarını görünce sevindiğini dile getirdi. Oyunculuğa başladığı ilk yıllarda "Türkân Şoray kuralları" benzeri prensiplerinin olduğunu kaydeden güzel oyuncu, "Öpüşme sahnelerinde asla oynamayacağımı söylüyordum. Meslekte ilerledikçe vizyonum da genişledi. Artık böyle bir kuralım yok." dedi.

"Canlandırdığım karakterlerden etkileniyordum"

Oyunculuğa başladığı yıllarda rol aldığı karakterlerden etkilendiğini belirten güzel oyuncu, "Oynadığım karakterlerle duygusal bağ kurup depresyona giriyordum. Bu nedenle özel hayatımda da melankolik bir duygu durumuna savruldum. Özellikle de Vatanım Sensin dizisindeki karekterimin hüznü, beni sarmıştı. Aldığım psikolojik destek sayesinde artık rolden kolaylıkla çıkabiliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)