Günün öne çıkan magazin haberleri

Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’ın şirketine 4 milyon liralık fatura gönderdi. Ebru Şallı oğlu Pars'ın hastalığını açıkladı. Pınar Altuğ yine sosyal medyadan eleştirilere yanıt verdi. Aleyna Tilki, Twitter'dan Ramazan mesajı paylaştı.

MAGAZİN 06.05.2019, 17:27 06.05.2019, 17:43
Günün öne çıkan magazin haberleri

Güzel oyuncu Belçim Bilgin, 2006’da evlendiği Yılmaz Erdoğan’dan geçen yılın Aralık ayında boşanmıştı. Boşanma haberini duyuran Yılmaz Erdoğan, dostça ayrıldıklarını ifade etmişti. Boşanma şartlarına göre Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin’e ayda 20 bin lira nafaka, İstanbul’daki ev ve Bodrum’daki yazlığı verdi.

Boşandıktan sonra Belçim Bilgin’in Yılmaz Erdoğan ile birlikte oturduğu Levent’teki villadan taşınması bekleniyordu. Fakat Sarıyer’de satın alınan villanın tadilatı bitmeyince Belçim Bilgin’in taşınması ertelendi. Alınan bilgiye göre Belçim, Sarıyer’de alınan villa parası kadar da tadilata para verdi.

Belçim Bilgin’in yeni evinin masrafının 4 milyon lirayı geçtiği ve faturanın Yılmaz Erdoğan’ın şirketine gönderildiği konuşuluyor.

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin’in doğum gününde

Bu sene 35 yaşına giren Belçim Bilgin’in doğum gününe eski eşi Yılmaz Erdoğan da katıldı. Doğum gününe ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması, ayrılsalar da bir arada oldukları şeklinde yorumlandı. İkilinin oğulları Rodin Erdoğan için de sık sık görüştüğü biliniyor.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin, 2006’da başladıkları birlikteliklerini 2018’de sonlandırdılar. Yılmaz Erdoğan, 12 yıllık evliliğin dostça bittiğini belirterek, el ele girilen mahkeme salonundan kol kola çıkıldığını ifade etti.

Ebru Şallı oğlunun hastalığını açıkladı

Model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, eski eşi Harun Tan’dan olan oğlu Pars’ın ciddi bir hastalığı olduğunu açıkladı. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Şallı, oğlu Pars’ın 1 yıldır lenfoma ile mücadele ettiğini söyledi.

Pars’ın tedavisinin başladığını söyleyen Şallı, oğlunun eğitimine ara verdiklerini de açıkladı.

Uğur Akkuş işe düğün hazırlığı yapması sebebiyle kendisine yönelik eleştirileri yanıtlayan Şallı, önceliğinin Pars’ın sağlığı olduğunu ifade etti.

Pınar Altuğ’u yine kızdırdılar

Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına gelen yorumlardan birine daha cevap verdi. Altuğ, görüntüsünü eleştiren kişilere sert çıktı.

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Pınar Altuğ Atacan, takipçilerinden gelen yorumlara cevap vermesiyle gündem olmaya devam ediyor.

Pınar Altuğ, kızı ve arkadaşıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, fotoğrafın altına erken anneler günü kutlaması yaptıklarını not düştü. Altuğ, fotoğrafın altına gelen ağır eleştirilere yanıt verdi. Altuğ, dövmelerinin hiç olmadığını söyleyen bir kişiye “sormadım ki” yanıtını verdi.

Bir kullanıcının kocasıyla kızının yanında anneanne gibi çıktığını ve acilen gençleşmesi gerektiğini söylemesi üzerine, “Haklısın görüntü o kadar önemli ki Hay Allah ben nasıl atladım bu konuyu. Dışarıdan iyi görününce bitiyor halbuki iş tüh” ifadelerini kullandı.

Ve Aleyna Tilki’den Ramazan mesajı

Şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından Ramazan mesajı yayınladı. Mesajında “Teşekkürler canım Allah’ın” diyen Tilki, neden her yiyeceğe şiir yazdığını, yiyeceklerin ne kadar güzel ve enteresan olduğunun daha iyi anlaşılacağı bir ay olduğunu söyledi.

Ramazanın müthiş bereketli ve heyecanlı olduğunu söyleyen Tilki, “Bugün tek dileğim tüm açların, tüm yiyecekleri tadıp, hatta ona şiir bile yazma lüksleri olması” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)