Günün öne çıkan magazin haberleri

Kenan Doğulu, bir kez daha Beren Saat ile ayrılık iddialarını yalanladı. Beren Saat, hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe ile ilgili fotoğraf paylaştıkça, “boşanıyorlar” dedikoduları yayılıyor.

MAGAZİN 10.05.2019, 14:38
Günün öne çıkan magazin haberleri

Kenan Doğulu, gazetecilere Beren Saat ile boşanacakları iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Gazetecilere ‘insanları negatif haberlerle bu kadar fazla üzüp yormayın’ diyen Doğulu, üçüncü şahısları ilgilendiren bir şey olursa zaten açıklayacaklarını ifade etti. Eşi Beren Saat’in sette ve çok yoğun olduğunu söyleyen Doğulu, “Çıkan her negatif haber insanı ister istemez üzüyor. Eşimiz dostumuz arkadaşlarımız endişeleniyor. Telefonlarımız susmuyor. İşimizde gücümüzdeyiz sorunumuz yok. Keyfimiz yerinde.” açıklamasında bulundu.

Doğulu bu açıklama üstüne, gazetecilerden birinin “Yeğen severiz o zaman” demesi gülüşmelere sebep oldu.

Doğulu’nun açıklamalarından kısa süre sonra eşi Beren Saat, 2004’te vefat eden ilk aşkı Efe Güray ile fotoğrafını kalp emojisiyle paylaştı.

Takipçilerinden bazıları Beren’e “Eşine ayıp olmuyor mu?” diye sordu.

Şehrazat’ın tribute albümünde Sıla da var!

Ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat, sevilen şarkılarından oluşan bir ‘tribute’ albüm çıkaracak. Şehrazat’ın albümünde Sıla da yer alacak.

Sıla, bugün Instagram’dan duyurduğu habere göre, Şehrazat’ın tribute albümünde yer alacak. Güzel sanatçı bu haberi, “Şanslı mıyım, evet! Hem evinin kapısını açtı, hem güzel kalbinin kapılarını ardına kadar! Ve tribute albümdeki şarkımı kaptım, gidiyorum. Yaşasın! Güzel kadın, canım Şehrom” sözleriyle duyurdu.

Şehrazat’ın albümünde Sıla’nın yanı sıra Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Nilüfer, Gülşen, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal, Edis ve Heyko Cepkin gibi isimler yer alacak.

Şehrazat, daha önce yaptığı bir açıklamada, tribute albümü için Tarkan’a da telefon ettiğini fakat Tarkan’ın bu teklifi reddettiğini açıklamıştı. Şehrazat bu durumu, “Kararına saygı duyarım” diyerek  anlattı.

Her fotoğrafta Berrak Tüzünataç’ın dili

Berrak Tüzünataç, çoğu fotoğrafında dilinin dışarıda olduğunu ve böyle poz verdiğini fark etti. Bunun üzerine Insatgram hesabından dilinin dışarıda olduğunu fotoğrafları paylaşmaya başladı. Arkadaşlarından gelen fotoğrafları da paylaşan Tüzünataç, dili dışarıda poz vermeyi sevdiği kanısına vardı.

Pandora’nın kutusu açıldı

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden oyuncu Berrak Tüzünataç, günlük hayatına dair renkli paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Fakat en son tüm fotoğraflarında dili dışarıda poz verdiğini fark eden Tüzünataç, bu kareleri esprili bir dille takipçileriyle paylaştı. Fotoğraf paylaşımlarında bir ara bugünlük bu kadar yeteceğini söyleyip bu kötü huyunu geride bırakma kararı alan Tüzünataç, sonra Pandora’nın kutusu açıldı diyerek seriye devam etti.

Kirli çıkı Özge Özpirinçci

Sonra seriye güzel oyuncu Özge Özpirinçci de katıldı. Berrak Tüzünataç, bunu “Kirli çıkı Özpirinçci de oyuna dahil oldu” sözleriyle duyurdu. Fotoğraf paylaşımlarının ardından demek ki böyle çok mutluyum sonucuna ulaşan Berrak Tüzünataç, artık her dil çıkaranın kendisini taklit ettiğini söyleyerek olayı nasıl üstüne aldığını gösterdi.

Yorumlar (0)