Günün öne çıkan magazin haberleri

Şarkıcı Tuğba Ekinci, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kalbini kıranlar adına özür dilemesiyle gündeme oturdu. Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “İyi olan kazansın” dedi.

MAGAZİN 09.05.2019, 15:00
Günün öne çıkan magazin haberleri

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaştı. Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin ardından pek çok sanatçı Ekrem İmamoğlu’na destek için “Her şey çok güzel olacak” paylaşımında bulunmuştu.

Bu sanatçılara karşı Yusuf Güney tepki göstermişti. Şehit cenazesine katılması sebebiyle günlerce küfür ve tehdide maruz kaldığını söyleyen Güney, herkesin görüşüne saygısının sonsuz olduğunu fakat aynı anlayışı hoşgörüyü kendisine de beklediğini ifade etmişti.

Mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılara bir tepki de Tuğba Ekinci’den geldi. Ekinci Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak destek verdi. Erdoğan’ın her zaman yanında olduğunu söyleyen Ekinci, Erdoğan’a AK Parti ile birlikte yaptığı tüm gelişmeler için teşekkür etti ve kalbini kıranlar adına özür diledi.

Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle diyaloğu olay oldu

Şeyma Subaşı, yaptığı her hareketle magazin gündeminde olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile anlaşmalı boşanma sürecinin ardından İtalyan DJ Guido Senia ile yaşadığı aşkla merak konusu olan Şeyma Subaşı, son Instagram paylaşımıyla olay oldu.

Şeyma Subaşı, pizza emojili bir fotoğrafını, “Beni satın al ve bana güzel olduğumu söyle” notuyla paylaştı. Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia, söz konusu paylaşımın altına yaptığı yorumda kendisi için de pizza bırakmasını söyledi. Şubası ise sevgilisine yemek olmadığını ve onun için yenisini alacağını yazdı.

Söz konusu diyalog magazin camiasında gündem oldu.

Hakan Hepcan’dan Kerimcan Durmaz yorumu

Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan, Instagram hesabından cinsel içerikli video paylaşmasıyla gündeme oturan Kerimcan Durmaz için antipati duyduğunu söyledi.

Havaalanı tuvaletinde çekilen cinsel içerikli videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan Durmaz, bu defa arkadaşlarıyla sahur yaptığını gösteren bir fotoğrafı hikaye kısmından paylaştı. Kerimcan Durmaz, fotoğrafın üzerine yazdığı notta hayırlı sahurlar diledi.

Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan da o fotoğrafa tepki gösterdi. Hepcan, kendisine fikirlerini söylediği için kızanlar olduğunu belirterek, “P.rnosu çıkan Allah kolyesi takıp kamera karşısına geçiyor” dedi. Hepcan, topluma vicdan kısmından yaranmaya çalışan herkese büyük antipati duyduğunu söyledi.

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde müstehcen içerikli videosu sebebiyle takipçilerinden özür diledi.

Öte yandan Kerimcan Durmaz’ın paylaştığı fotoğrafın geçen Ramazana ait olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Kutluay ateş püskürdü

İbrahim Kutluay, 4 Mart’ta anlaşmalı olarak boşandığı Demet Şener’e ateş püskürdü. Kutluay, çocukların 32 bin 500 lira olan nafakasını ödemediği gerekçesiyle kendisi hakkında icra takibi başlatan eski eşi Demet Şener’e tepki gösterdi. Demet Şener’in hayattaki tek işinin boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya çalışmak olduğunu öne süren ve bu sebeple ödenmiş nafakaları ödenmemiş gösterdiğini iddia etti. Kutluay, “Bu zihniyete yazıklar olsun” dedi.

Yorumlar (0)