Günün magazin haberleri

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yanlışlıkla iş takvimini paylaşınca gündeme bomba gibi düştü. Tilbe’nin konserlerden alacağı ücret dudak uçuklattı.

MAGAZİN 13.05.2019, 15:34
Günün magazin haberleri

Yıldız Tilbe, dün sosyal medya hesabından konserlerinden kazandığı ücretlerin yazılı olduğu iş takvimini paylaştı. Hatasını fark edip kısa süre içerisinde bu paylaşımı silen Tilbe, onay bekleyen konserleri de sahil edilince 8 ayda 4.5 milyon lira kazanacak.

Oyuncu Yeşim Gül’ün sevgilisi intihar etti

Yeşim Gül’ün işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen ile aralarında kredi yüzünden çıkan tartışma ölümle son buldu. Yeşim Gül tarafından terk edilen Serdar Peçen, barışmak için gittiği Gül’ün evinde amacına ulaşamayınca intihar etti.

Ünlü oyuncu Yeşim Gül’ün, kendisinden 25 yaş küçük, işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen, Gül’ün evinde camdan atlayarak intihar etti. İkilinin kredi sebebiyle tartıştığı belirtilirken, Serdar Peçen’in barışmak için Gül’ün evine gittiği ve bunu başaramayınca kendini camdan attığı bildiriliyor.

İddiaya göre 53 yaşındaki Yeşim Gül, 28 yaşındaki Serdar Peçen’e bankadan 50 bin lira kredi çektirdi. Parayı sevgilisine veren Peçen, kredi borcunu ödeyemeyince sorunlar çıkmaya başladı. Yaşanan tartışmalar sebebiyle Yeşim Gül, sevgilisini terk etti.

Yaşananlar üzerine sevgilisi Yeşim Gül’ün Beşiktaş’taki evine barışmak için giden Serdar Peçen, sevgilisini barışmaya ikna edemeyince pencereden atlayarak intihar etti.

Olayın ardından polis ekiplerini arayan Yeşim Gül, yaşananları anlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Serdar Peçen’in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Tarkan ilk kez paylaştı

Tarkan kızı Liya’nın fotoğrafını ilk kez eşi Pınar Tevetoğlu’nun Anneler Günü’nü kutladığı bu fotoğrafla paylaştı.

Tarkan Tevetoğlu geçtiğimiz gün, annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Annesinin ve tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Tarkan, annesinin ne cefalarca, zorluklarla ve fedakarlıklarla evlatlarını büyüttüğünü ifade eden Tarkan, daha nice anneler gününe ulaşmayı diledi.

Hemen sonrasında eşi Pınar Tevetoğlu’nun kızı Liya ile fotoğrafını paylaşan Tarkan, “Seni unuttuğumu sanma Pınarım” notunu düştü ve eşinin ilk anneler gününü kutladı.

GS ve BJK spikerleri birbirine girdi

Galatasaray’ın spikeri Nazlı Öztürk ile Beşiktaş’ın spikeri Selen Yakıcı birbirine girdi. Selen Yakıcı “şikeci” benzetmesi yapınca Nazlı Öztürk ile birbirlerine girdiler.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın sahadaki mücadelesi kulüplerin TV spikerlerine de yansıdı. Beşiktaşlı Selen Yakıcı, “Şikeci Galatasaray” ifadelerini kullanıp, “mayıslar değil hakemler sizin” diye tweet atınca, Galatasaraylı Nazlı Öztürk zehir zemberek bir cevap verdi. Selen’e şikeci diye ithamda bulunduğu kulübün kanalında çalışmak için takla attığı günleri çabuk unuttuğunu söyleyen Nazlı Öztürk, “Galatasaray büyük taştır dikkat et altında kalma” dedi.

Bunun üzerine Selen Yakıcı, çalıştığı işe kendi çabasıyla ekmek parası kazanmak için girdiğini belirterek, Nazlı Öztürk’ün işe Arda Turan ile ilişkisi vesilesiyle girdiğini ifade etti. Yakıcı attığı tweet’te Nazlı Öztürk ile Arda Turan’ın fotoğraflarına da yer verdi.

Bu sözler üzerine Nazlı Öztürk ateş püskürdü. Öztürk, Selen Yakıcı’ya “Senin ne yollardan geçtiğini cümle alem biliyor. Kenar mahalle kavganı bu tarz benim türü yarışmalarda yaparsın” dedi.

İşte her şeyi başlayan o tweet

Yorumlar (0)