Gülnur Güneş'in düğününe ünlüler akın etti! Gülnur Güneş kimdir?

İş adamı Metin Güneş’in kızı Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik dün akşam görkenmli bir törenle dünya evine girdiler. Genç çift, ilk dansı Tarkan’ın “Beni Çok Sev” şarkısı eşliğinde yaparken, sonrasında sahnede Ebru Gündeş ile Tarkan yer aldı.

MAGAZİN 20.10.2019, 11:43 20.10.2019, 12:29
Gülnur Güneş'in düğününe ünlüler akın etti! Gülnur Güneş kimdir?

İş adamı Metin Güneş’in kızı Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik dün akşam görkemli bir törenle evlendiler.

Genç çift, ilk dansı Tarkan’ın “Beni Çok Sev” şarkısı eşliğinde yaparken, sonrasında sahnede Ebru Güneş ile beraber Tarkan düet yaptı.

Düğüne katılanlar arasında Özge Ulusoy, Danla Bilic, Nur Yerlitaş,  Şeyma Subaşı, Çağla Şikel, Hakan Akkaya gibi birçok isimler vardı.

gülnur güneş düğün ile ilgili görsel sonucu

Gülnur Güneş kimdir?

gülnur güneş ile ilgili görsel sonucu

1988 yılında dünyaya gelen Gülnur Güneş, üniversite eğitimini Avrupa Birliği İlişkileri alanında tamamlarken ancak eğitim almak istediği alan bambaşka idi. Her zaman moda ile ilişkisi olan Gülnur Güneş, yıllar sonra İstanbul Moda Akademisi ile (İMA) ilk adımını attı. İMA’da marka yönetimi eğitimide aldıktan sonra altı ay gibi bir süre  Özlem Kaya’nın, bir yıl da Nur Yerlitaş’ın yanında stajını tamamladı. Yaklaşık dört buçuk yıllık çalışmalarının ardından 2012 yılında kendi markasını kurdu. Ünlü isimlerle çalışan Gülnur Güneş, Nişantaşı’nda ki şık butiğinde tasarımlarını sergiliyor.

Yorumlar (0)