Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine’nin yıllar önceki kavgası, İbo Show’da ortaya çıktı!

Her hafta bir konuğunun olayıyla gündem olmayı başaran İbo Show, bu kez de Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında yaşanan ‘ittirme’ olayıyla çalkalandı. Bu meselenin, 37 yıl önce yaşanan bir kavgadan kaynaklandığı düşünülse de , her iki taraf da bambaşka açıklamalar yaptı

MAGAZİN 14.02.2021, 13:42 14.02.2021, 17:17
Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine’nin yıllar önceki kavgası, İbo Show’da ortaya çıktı!

İbrahim Tatlıses’in sunumuyla ekrana gelen “İbo Show” un on ikinci bölümüne; bir dönemin iddialı isimleri olan Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve şair Ahmet Selçuk İlkan konuk olmuşlardı. Programda usta sanatçılar Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasındaki gerginlik gündeme gelmişti. İkili arasındaki yer kavgası oldukça şaşırtmış ve Gülden Karaböcek’İn Ayşe Mine'ye popo atarak İbrahim Tatlıses'in yanından kaydırdığı iddia edilmişti.

Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’yi ittirdi mi?

Programda, fasıl bölümüne gelindiğinde, konuk olan tüm sanatçılar toplu olarak şarkı söylemek için sahneye dizilmişlerdi. Şarkı sırasında Ayşe Mine, konuklardan Faruk Tınaz'ı kenara ittirerek İbrahim Tatlıses'in yanına geçmiş ve bu görüntüler olay olmuştu. Daha sonra da fasıl sürerken, Gülden Karaböcek'in Ayşe Mine’yi 'poposu' ile ittiğini iddia edilmişti. Hatta iddiayı, Ayşe Mine ortaya atmıştı.

Bir haber sitesine açıklama yapan Gülden Karaböcek ise, kimseyi ittirmediğini ve bu konunun gereksizce tartışıldığını söyledi. Karaböcek, Mine’in kendisinin uzaklaşmaya başladığını ve Ahmet Selçuk İlkan’ın çağırmasıyla beraber geldiğini söyledi. Daha önce Mine’nin İbrahim Tatlıses’in yanında oluğunu söyleyen Karaböcek, görüntüler daha sonra sosyal medyada görünce anladıklarını belirtti.

İttirme olayı, 37 yıl önce yaşananlara mı dayanıyor?

Aynı siteye açıklama yapan Ayşe Mine ise, Karaböcek’in kendini ittiği iddiasını yineledi. Çok hassas olduğu için bu hareket karşısında üzüldüğünü belirten Mine, herkesin kendisini çağırdığını ve bu işi peşini de bırakmayacağını söyledi. Gülden Karaböcek’in önüne geçmesi konusunda ise Mine, bu hareketin  o anda farkında olmadığını ve öyle bir çaba içerisinde olmadığını belirtti. Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında yaşanan bu gerginliğin ise, 1984 yılında gerçekleşen İzmir Fuarı’Inda yaşananlara dayandığı iddia edildi. Ayşe Mine ise konunun bununla alakası olmadığını belirtti.

1984 yılındaki “İzmir Fuarı” nda İbrahim Tatlıses, Gülden Karaböcek, Barış Manço, Belkıs Akkale, Sezer Güvenirgil, Beş Yıl Önce On Yıl Sonra Grubu ve Atilla Arcan sahne almıştı. Ekibin fotoğraf çekiminde Ayşe Mine de kadroda yer almış, ancak afişte Ayşe Mine yer almamıştı. Mine’nin o dönem kadroda yer almaması Gülden Karaböcek’e bağlanmıştı. Ancak Ayşe Mine, kendi isteğiyle kadroyu bıraktığını belirtmişti.

Yorumlar (0)