Gülben Ergen’in efsane sözü ‘Bana Unutmayın ki Hiçbir Şey Olmaz’, NFT olarak satılacak!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in yıllar önce magazine açıklama yaptığı sırada söylediği ve sosyal medyada trend haline gelen ‘Bana Unutmayın ki Hiçbir Şey Olmaz’ sözü, satışa sunuluyor. NFT’ye dönüştürülen sözün satışından elde edilen gelir, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlanacak.

MAGAZİN 04.04.2021, 10:54 05.04.2021, 09:31
Gülben Ergen’in efsane sözü ‘Bana Unutmayın ki Hiçbir Şey Olmaz’, NFT olarak satılacak!

Şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kurmuş ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in, yıllar önce magazine açıklama yaparken kullandığı ve sosyal medya üzerinde de caps yani meme haline gelerek trend olan ‘Bana Unutmayın ki Hiçbir Şey Olmaz’ sözü hakkında yeni bir gelişme var.



Ergen sözü, gerçek dünyada koleksiyon değeri taşıyan ve dijital hale dönüştürülmesine ad verilen NFT (non-fungible token) haline getirdi.  Ayrıca NFT, takas edilemeyen kripto varlık anlamını da taşıyor. Bu haliyle efsane sözü satışa sunan Ergen, açık arttırmaya da çıkardı.

Sosyal medyada güncelliğini koruyor

Yıllar önce magazine yaşadığı bir olay nedeniyle açıklama yaparken bir anda “Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz” sözünü söyleyen Ergen’in sözü, sosyal medyada büyük yer almış ve günümüzde bile güncelliğin koruyan bir hal almıştı. Özellikle son dönemde sanat eserlerinin NFT’ye dönüştürülüp satılması, oldukça trend bir hale gelmişti. Bu akıma müzik, resim ve fotoğraflar da katılmıştı ve son olarak NFT akımına uyan isimlerden biri de Gülben Ergen olmuştu.
 

Ergen, sosyal medya hesabından paylaştı

Sözü söylediği anı bir web sitesi üzerinden satışa sunan Ergen, sözün satışından elde edilecek geliri ise kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlayacak. Dernek kapsamında kırk birinci anaokulunu açacak olan Ergen, sosyal medya üzerinden de konu hakkında açıklama yaptı. Sözün dijital ortamda yaşamaya devam ettiğini söyleyen Ergen, satın alınacak yerin linkini de paylaştı.

Yorumlar (0)