Gülben Ergen’den yeni albümünde, yeniliklere imza!

Her şarkısıyla gündemde kalan ve hit şarkılarıyla oldukça konuşulan Gülben Ergen, “Seni Kırmışlar” adındaki yeni albümüyle 25 Aralık’ta sevenleriyle buluşuyor.

MAGAZİN 21.12.2020, 10:21 21.12.2020, 17:58
Gülben Ergen’den yeni albümünde, yeniliklere imza!

Çıkardığı albümleriyle olay olan ve hit şarkılarıyla gündemde yer alan sevilen sanatçı Gülben Ergen, yeni albümünü dinleyicilerle buluşturuyor! “Seni Kırmışlar” adlı yeni albümüyle Ergen, kariyerindeki 11.albümüne imza atıyor. 25 Aralık’ta piyasa çıkması planlanan albümde, ayrıca ilklere de imza atıldı.

Dijital platformlarda da yayınlanacak olan albüm, fiziki olarak da müzik kitaplıklarında yer alacak. Erken albümde bir ilke de imza attı. Albümün kartonetinde, şarkıların söz ve bestecileri, şarkı isimlerinden daha büyük yazıldı. Bu durum, daha önce yapılmamış bir çalışma olarak müzik tarihinde yerini aldı.
 


 

Sosyal medyada alkış topladı


Yaptığı bu ilkle de sosyal medyada alkış toplayan Gülben Ergen, konuyla ilgili bir açıklama da yayınladı.

Ergen: “Helali hoş olsun, bütün müzisyen arkadaşlarımın, Yıldız Tilbe’sinden, Deniz Seki’sinden, Ersay Üner’den, Derya Uluğ’sundan, İntizar’a, Cansu Kurtcu’ya, Özlem Güneykaya, Kubilay Karca, Ayla Çelik, Şebnem Sungur herkese kadar teşekkür ederim. Bu özel emeğin onların şarkılarının kiracısıyız biz, yoksa mal sahibi onlar. Emaneten bizde ve iyi taşımak iyi bakmak zorundayız: çok önemli” diyerek durumu belirtti.

Yorumlar (0)