Gülben Ergen, şampiyonluk kutlamasında korkuttu: Hastaneye kaldırıldı

TFF 2. Lig’e çıkan Bitexen Düzcespor’un şampiyonluk kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Gülben Ergen, dans ettiği sırada yere düştü. Elbisesine takıldığı belirtilen Ergen, yardımcılarının yardımıyla ayağa kalkabildi. Sahne arkasında tedavisi gerçekleştirilen ünlü şarkıcı yeniden sahneye çıktı ancak bu kez tekrar bayıldı. İkinci kez bayılmasının üzerine ise hastaneye kaldırıldı. Konsere giden izleyiciler ise Ergen’in ikinci kez bayıldığı sırada kustuğunu da kaydetti. 

MAGAZİN 08.05.2022, 13:02 09.05.2022, 09:28
Gülben Ergen, şampiyonluk kutlamasında korkuttu: Hastaneye kaldırıldı

TFF 3. Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Bitexen Düzcespor, TFF 2. Lig’e yükseldi. Bunun üzerine şehir genelinde kutlamalar başladı. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında sahne alan Gülben Ergen, en sevilen şarkılarını söyledi. Ancak ünlü şarkıcı bir şarkısında dans ederken ayağı elbisesine takıldı ve düştü. Ergen, yardımcılarının desteği ile kulise götürüldü. 112 Acil ekipleri burada ünlü sanatçıya ilk müdahaleyi yaptı.



Tedavisinin ardından sahneye döndü

Sahne arkasında yaklaşık 20 dakikalık tedavinin ardından Gülben Ergen yeniden sahneye döndü. Bu sırada “Sizin şampiyonluğunuz beni devirdi. Kaldığım yerden devam ediyorum.” ifadeleriyle korkulu havayı silip attı. Bir süre daha şarkı söylemeye devam eden Gülben Ergen, konseri izleyenlerin iddialarına göre, bayıldı. Ardından en yakın hastaneye sevk edildi. Hastanedeki tedavinin olumlu yanıt verdiğini ise sorumlu doktor duyurdu. Konseri izleyenler, Gülben Ergen’in bayılırken aynı zamanda kustuğunu; rota virüsü kaptığını kaydetti. Ancak bu konu hakkında resmi açıklama yapılmadı. 



Yorumlar (0)