Gülben Ergen "korona" korkusundan duruşmaya gidemedi!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'e  "alenen hakaret" ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasına "koronavirüs" korkusu sebebiyle katılamadı. 

MAGAZİN 26.02.2020, 15:17
Gülben Ergen "korona" korkusundan duruşmaya gidemedi!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in, kocası tarafından canice öldürülen Emine Bulut hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 ay'a kadar hapis cezasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Müşteki Erhan Çelik'in avukatı Ahmet Avşar ve Gülben Ergen'in avukatı Emek Emre duruşmaya katıldı.  

Avukat Emek Emre, duruşmada söz olarak, "İddianame konusu tek bir paylaşımdır. 'Bu ifadesi namus adı altında kadına el kaldıran genele söylenen bir ifadedir. Kesinlikle ve kesinlikle Erhan Çelik'in şahsına yönelik söylenmemiştir." ifadelerini kullandı.

"Uçağa binemedi"

Ünlü şarkıcının Ankara'da bulunduğunu, "koronavirüs" riski sebebiyle uçağa binemediğini ve İstanbul'a gelemediğini kaydeden avukat Emre, "Gülben Ergen de esasen yargıcın huzurunda beyanda bulunmak istemiştir. Bir sonraki celse hazır olacaktır." dedi. 

"Zorla getirme kararı verilmesini talep ederiz"

Erhan Çelik'in avukatı Ahmet Avşar, Gülben Ergen'den şikayetçi olduklarını kaydetti. 

Ünlü şarkıcının beyanlarında açık açık Erhan Çelik hakkında geçmişte yaşadığı şeyleri karalama kampanyası durumuna getirdiğini kaydeden avukat Avşar, "Sanık açıklamalarında müvekkilimi kast ederek suçlamalarda bulunmuştur. Sanık 'başından geçen bir olayı kendisini sevenlerle paylaşmak ihtiyacı hissettiğini' açıkça ifade ederek suçu ikrar etmiştir. Sanık Gülben Ergen hakkında zorla getirme kararı verilmesini talep ederiz." ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine mahkeme, sanık Gülben Ergen'in gelecek duruşma dinlenilmesine yönelik karar aldı ve duruşmanın ertelendiği bildirildi. 

Yorumlar (0)