Gülben Ergen'den 'ırkçılık' iddialarına yanıt

Gülben Ergen, son dönemlerde tekrar gündeme gelen, "Aslında maymun getirip oynatacaktık ancak bulamadık. Biz de 'Zenci bir çocuk oynatalım.' çözümüne gittik." sözüne ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi. Ergen, "Yok artık! Bu şaka mı? Cidden benden mi bahsediyorsunuz? Bu kötü bir yalan. Yalan bir haber daha." dedi.

MAGAZİN 17.01.2021, 00:18 17.01.2021, 17:18
Gülben Ergen'den 'ırkçılık' iddialarına yanıt

Ergen, şarkıcıların bazen siyasi düşünceleri sebebi ile eleştirildiğinin anımsatılması üzerine, "'Annem üzülür mü acaba?' diye dert ediyorum bazen. Bazı zamanlarda ise hiç umursamıyorum. Haklı olanın, hakkını yüksek bir sesle savunmasına ihtiyaç kalmıyor. Sessiz kalmak bana çok şey kazandırdı. Bunu net bir şekilde biliyoruz ki yanlış hesap hep Bağdat'tan dönüyor." ifadelerini kullandı.

"Mahalle baskısını üzerinizde hissettiğiniz oldu mu hiç?" şeklinde yöneltilen suale, "Oldukça fazla. Ne kadar saçma, ne kadar boş zamanlardı. 'Acaba bu ne der?' şeklinde sorular soruyordum kendime. Neyse ki bunların hepsi bitti." cevabını veren ünlü şarkıcı, kendisini hedef alan ırkçılık eleştirilerine de cevap verdi.

Şarkıcı, "Sizi takip eden bazı kişiler, 24 yıl evvel 'Yaramaz' parçasına zenci bir çocukla çektiğiniz video klip esnasında sarf ettiğiniz şu söylemi anımsattı: Aslında maymun getirip oynatacaktık ancak bulamadık. Biz de 'Zenci bir çocuk oynatalım.' çözümüne gittik." suali üzerine şu şekilde konuştu:

"Yok artık! Bu şaka mı? Cidden benden mi bahsediyorsunuz? Bu kötü bir yalan. Yalan bir haber daha. Bu dünyadaki en büyük hassasiyetimdir çocuklar. Yine birileri ahımı aldı. İftira çok büyük günah. Gerçekten çok yazık."

Yorumlar (0)