Gül Sunal duyurdu: 'Kemal, bir kız torunumuz daha oldu!’

Türk sinemasının güldüren karakteriyle hatırlanan merhum sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, anne oldu. 2018’de müzisyen Özmer Öztüyen ile dünyaevine giren Sunal’n annelik heyecanını ağabeyi Ali Sunal ve annesi Gül Sunal duyurdu.

MAGAZİN 03.03.2021, 16:14 04.03.2021, 11:05
Gül Sunal duyurdu: 'Kemal, bir kız torunumuz daha oldu!’

Merhum sanatçı Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal’ın kendileri gibi oyuncu kızları Ezo Sunal, annelik heyecanını tattı. 2018 yılında müzisyen Ömer Öztüyen ile evlenen Ezo Sınal, son olarak “Güldüy Güldüy Show Çocuk” programının moderasyonunu üstleniyordu. Ayrıca eşi Öztüyen ile beraber çocuklar için  “La La La” konserlerini düzenleyen Sunal, “Ezo Sunal Çocuk Atölyesi” bünyesinde de çocuklar için etkinlikler düzenliyordu.

Bebeğin adını ‘Nova’ koydular

31 Aralık’ta yedi aylık hamile olduğunu duyuran 37 yaşındaki Ezo Sunal, 3 Mart sabahı bebeğini dünyaya getirdi. İlk bebeklerini kucaklarına alan  Sunal ve Öztüyen çifti, kızlarının adını ‘Nova’ koydu. Nova bebeğin, 51 cm ve 3.880 gram olarak dünyaya geldiği belirtilirken, annenin ve bebeğin de sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

Müjdeli haber Ali Sunal ve Gül Sunal’dan geldi

Sevindiren haberi ise, Ezo Sunal’ın ağabeyi oyuncu Ali Sunal ve anneleri Gül Sunal duyurdu. Ali Sunal, 'Ailemize hoş geldin canım Nova güzelim Nova' mesajını paylaşırken; Anne Gül Sunal ise, rahmetli eşi Kemal Sunal’a seslendi. Sunal: 'Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova.. Manası Parlayan yıldız.. İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun' notuyla bir paylaşım yaptı.

Yorumlar (0)