Gözyaşları içinde babasına veda etti

Ünlü oyuncu Seray Sever'in babası COVID-19 sebebiyle yaşamını yitirmişti. Eral Tamer Sever, Bodrum'da son yolculuğuna uğurlandı. Başarılı oyuncunun ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

MAGAZİN 09.03.2022, 19:28 10.03.2022, 18:07
Gözyaşları içinde babasına veda etti

Sinema ve tiyatro oyuncusu Seray Sever’in Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesinde ikamet eden babası Eral Tamer Sever, bir süre evvel Kovid-19'a yakalandı. Sever, hastalığının ağırlaşması üzerine Bodrum'daki özel bir sağlık merkezine kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavisine başlanan Sever, tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak vefat etti. 

Gözyaşları sel oldu

Sever’in naaşı Ortakent Mahallesi üzerindeki Kerem Aydınlar Camisi'nde eda edilen cenaze namazının akabinde Ortakent Mezarlığı’nda gözyaşları defnedildi. Cenaze merasimine Seray Sever, ailesi ve yurttaşlar katıldı. Güçlükle ayakta duran ünlü oyuncuyu yakınları teselli etti. İkiz bebek bekleyen ünlü oyuncu ve ailesinin cenaze merasimi boyunca gözyaşları sel oldu.

"Torunlarını görmek nasip olmadı"

Basın mensuplarına konuşan Sever, “İşlerim sebebiyle İstanbul'daydım. Acı haberi duyunca yıkıldım. Torunlarını görmek nasip olmadı. Aslında durumu iyiydi, bir anda entübe edildi. Bir süre sonra da acı haberi aldık. Allah her insana onun gibi bir baba nasip etsin." sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)