"Görücü usulü evlilik bitti, kadına şiddet arttı" denilince çıldırdı!

Deniz Akkaya, Sevda Türküsev'in "görücü usulü evliliklerin azalması nedeniyle kadına yönelik şiddetin arttığını" söylemesi üzerine adeta çıldırdı. 

MAGAZİN 21.10.2020, 13:15 21.10.2020, 13:21
"Görücü usulü evlilik bitti, kadına şiddet arttı" denilince çıldırdı!

Deniz Akkaya ile Sevda Türküsev, canlı yayında birbirine girdi.

Canlı Masa programına katılan Sevda Türküsev, "görücü usulü evliliklerin azaldığını ve insanların serbest bir şekilde yaşamaya başladıklarını" ifade etti. 

Sevda Türküsev, bu nedenle kadına yönelik şiddetin ve cinayetin artış gösterdiğini belirterek, ilginç bir tespitte bulundu. 

"İnsanların önce flört etmeleri lazım"

Bunun üzerine Deniz Akkaya adeta çılgına döndü. İnsanların ilk önce birbirlerini iyi şekilde tanımaları ve flört etmeleri, uyumlu olup olmadıklarını zaman içerisinde görmeleri gerektiğini belirten Deniz Akkaya, evleneceği kişinin karakterine değil malına bakılmasının tamamen yanlış bir düşünce olduğunu söyledi. 

"Bunlarla ilgilenmeyi bırakalım"

Deniz Akkaya, böyle bir olayı asla kabul etmediğini kaydederek, görücü usulü evliliği destekleyen Sevda Türküsev'e sert bir şekilde çıkıştı. 

Türkiye'nin bunlarla ilgilenmek yerine uzaya roket yollaması gerektiğini belirten Deniz Akkaya'nın ciddi derecede sinirlendiği fark edildi. Bunun üzerine Sevda Türküsev, yine garip bir savunma yaparak, "İHA ve SİHA yaptık." dedi. 

"Görücü usulü evlilik avamlıktır"

Deniz Akkaya, eskiden de kadına yönelik şiddet ve cinayet olaylarının yaşandığını kaydederek, "avamlık" olarak nitelendirdiği görücü usulü evliliğe hiçbir şekilde destek vermediğini söyledi.

Sevda Türküsev, Türk milletinin sahip olduğu değerlere karşı ifadeler kullanmaması için Deniz Akkaya'yı uyardı. Deniz Akkaya'nın evlilikten önce ilişkiyi tavsiye ettiğini belirten Sevda Türküsev, kendisinin de buna destek vermediğini söyledi. 

"Kadına düşüncesi sorulmuyor"

Bunun üzerine Deniz Akkaya, görücü usulü evliliklerde kadına düşüncesinin sorulmadığını aktararak, kadınların kiminle evleneceğine ve çocuk yapacağına ailelerinin karar vermemesi gerektiğini ifade etti.

Deniz Akkaya, Sevda Türküsev'in zihniyetine sahip olan kişilerin "kadınları mahvettiğine" dikkat çekti.

Yorumlar (0)