Gönül Yazar'ın 32 yaş küçük sevgilisi kim?

Geçtiğimiz günlerde yeni bir ilişkiye başladığını açıklayan Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşıyor.

MAGAZİN 29.08.2019, 14:10
Gönül Yazar'ın 32 yaş küçük sevgilisi kim?

83 yaşındaki usta sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında hayatında biri olduğu açıklamıştı. Yazar'ın hayatındaki kişinin Beyaz Show'un yönetmenliğini yapan Rüzgar Mağden olduğu ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Gönül Yazar, yeni ilişkisi hakkında şöyle konuştu: 

"Biz Number One'ın 10'uncu yıl gecesinde tanışmıştık. Ama ben onun bana vurgun olduğunu benim de ona vurulacağımı bilemezdim ki. Oradan rastlaştık konuştuk da ama birbirimizi kaybettik. 10 yaşında Metin Oktay'la benim filmimi seyretmiş ve bana aşık olmuş. Büyürsem ben bu kadınla evleneceğim demiş. İkimizde evlenmeyi düşünmüyoruz. Biz ikimiz birbirimizi çok seviyoruz. Ben ondan başkasına bakmam, o da bakmaz. Biz bu yolda yürümeye karar verdik. Bana inanın."

"Hiç kimseye Rüzgar'a güvendiğim kadar güvenmedim"

"İnternette benim bir sürü doğum günüm var. Onun da anne ve babası rahmetli benim de rahmetli. Kızım bir buçuk iki aydır bana telefon açmadı birbirimizle konuşmadık. Göcek'teydi, Amerika'ya gitti. Hayatta hiç kimseye Rüzgar'a güvendiğim kadar güvenmedim. O 51 yaşında, yarım asrı devirmiş. Benim bir kabahatim var o da ondan daha büyük olmak."

"Eski eşi beni çaya çağırdı"

"Ben Zerrin Özer için 'Allah'ım bu kadını bu adamdan kurtar' diye ağlamıştım. İlk günler 'siz' diye konuşabildik. Sonrasında da 'sen' diye konuştuk. Şimdi de birbirimize 'Sevgilim' diyoruz, o bana 'Gönülüm' diyor. Ben ona 'Sen erkeksin, olan bana olacak' dedim. O da 'Ben sana gelecek her lafı sırtlanırım' dedi. Rüzgar bir evlilik yapmış boşanmış. O kadın şu an evli. Çok da iyi biri. Hatta beni evine çaya çağırdı."

Rüzgar Mağden kimdir?

İstanbul'da yaşamını sürdüren Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968 tarihinde dünyaya geldi. Yönetmenlik yapan Rüzgar Mağden, pek çok kanal ve yapım şirketinin bünyesinde çalıştı. 

Beyaz Show'un yönetmenliği yapan Mağden, aynı zamanda Bir Demet Tiyatro'nun özel jenerik çekimlerini, 2000 yılında TRT nin yılbaşı programlarının yönetmenliğini ve TRT'ye çekilen 'Bir Divandan Gazel' belgeselinin yönetmenliğini yaptı.

Yorumlar (0)