Gönül Yazar ilişkisini bitirdi

Gönül Yazar'ın bir süredir birliktelik yaşadığı yönetmen Rüzgar Mağden'le ilgili ciddi iddialar gündeme gelmişti. Yazar ise bu iddialar nedeniyle ilişkisini sonlandırdı.

MAGAZİN 18.11.2019, 14:19
Gönül Yazar ilişkisini bitirdi

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, Rüzgar Mağden ile bir süredir birlikteydi. Bu birliktelik sürerken yönetmen Rüzgar Mağden ile ilgili ortaya atılan iddialar ortalığı karıştırdı.

"Rüzgar Mağden göründüğü gibi değil"

Bir kadın, Rüzgar Mağden'in hiç de göründüğü gibi biri olmadığını belirterek şunları söyledi:

"İki yıl önce Rüzgar Mağden arkadaşım Doğa'nın hayatına girdi. Ona cinsel içerikli mesajlar göndererek yakınlık kurmaya çalıştı. Arkadaşımın sevgilisiyle arasının açılmasına neden oldu ve onu defalarca İstanbul'a davet etti. Arkadaşım ona güvenmediği için gitmedi. Rüzgar Mağden hasta ruhlu biridir, onun gerçek yüzünü en yakınındaki insanlar bile çözemedi. Ben Gönül Yazar'a söyledim yaptıklarını, o da bana 'erkektir yapar' yanıtını verdi."

"Konuştuğum kişi beni kandırmış"

Rüzgar Mağden ise hakkındaki iddialara şöyle yanıt verdi:

"Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilir ancak hiç buluşmadım. Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmayı sonlandırdım. Olay bundan ibaret. Güzel giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar."

"Bütün güzel hislerim uçtu gitti"

2. Sayfa'nın haberine göre, Gönül Yazar bu konuşulanlardan sonra Rüzgar Mağden'den ayrılmaya karar verdi. Yazar, "Sinek de küçük ama mide bulandırır. Ben onun hep arkasında durdum. Sanal da olsa o cinsel lafları nasıl edebildi? Bütün güzel hislerim uçtu, gitti." dedi.

Gönül Yazar, bu konuşulanların ardından gözlerine bile bakamadığını ifade ederek yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yorumlar (0)