Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Gözünü kaybettiği söylenen sanatçıdan haber var!

Evinde yaşadığı kaza neticesinde gözünü duvarın sivri bölümüne çarpan ve daha sonra operasyon geçiren Gönül Yazar, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, "22 Mart'ta operasyona karar verdik. Ameliyat 1 saat sürdü. Canım hiç acımadı. Gözümü heyecanla açtım. Yeşilçam filminde olduğu gibi 'Görüyorum!' diye bağırdım, gerçekten inanamadım" sözlerini kullandı.

MAGAZİN 06.05.2022, 10:31 06.05.2022, 14:34
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Gözünü kaybettiği söylenen sanatçıdan haber var!

Şarkıcı ve oyuncu Gönül Yazar'ın yaşadığı kaza neticesinde sol gözünü kaybettiği iddiaları konuşulmuştu. Yazar, dedikodulardan sonra sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

“Düşündüğüm gibi değilmiş”

Evinde düştüğünü söyleyen Gönül Yazar, geçirdiği ameliyatlardan sonra zamanla gözünün iyileştiğini dile getirdi.

85 yaşındaki Gönül Yazar, yaptığı paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Sevgili arkadaşlarım, sevenlerim ve dostlarım... 21 Kasım gecesi küçük pati Gizmo ile lavaboya gitmeye çalışıyorduk. Halı kaydı ve ne yazık ki ben duvarın sivri bölümüne çarptım. Sonraki gün gözüm mosmor bir şekilde uyandım. 15 günün ardından morluğu geçti. 'Kurtuldum' dedim. Fakat ne yazık ki düşündüğüm gibi hiç değilmiş. Duvara çarptığım gözümün zaman içinde bulanık görmeye başladığını anladık. Bu şekilde kasım ayına kadar dolaştım. Geçtiğimiz mart hastaneye başvurduk. Birçok ışıklı makineye girdim ve çıktım. 'Tedavinizi akıllı üç lensle yaparız' diye ilettiler. ‘Düşünelim' dedik. 22 Mart'ta operasyona karar verdik. Doktorum, bu 3 lensin bir tanesinin arkada, biri ortada ve birinin de önde olacağını belirtti. ‘Tamam’ dedik, operasyon başladı. 1 saat sürdü. Canım hiç acımadı. Sohbet ede ede ve konuşa konuşa yaptılar.”

“Yeşilçam’daki gibi ‘Görüyorum’ diye bağırdım”

Ameliyattan sonraki süreç ile ilgili de konuşan Gönül Yazar, şöyle devam etti:

“Bant takılmasının ardından eve dönüp, istirahat etmeye başladım. Ertesi gün bantı çıkarmak için gittim. Gözümü heyecanla açtım. Yeşilçam’daki gibi, 'Görüyorum!' diye bağırdım, gerçekten inanamadım. Pırıl pırıl görmeye başladım. Sonrakinde de doktorum, 'Gelmişken aradan bunu da çıkaralım, gelen herkes yaptırıyor' demişti. Ben de ‘Tamam’ dedim. Aynı 3 lensi diğerine de uyguladılar. Eve gönderdiler. Gözlerime 15 gün boyunca 3 farklı damla uyguladık. Adeta tekrar doğdum, sevgilerimle…”

“Ölümcül ev kazası yaşadı”

Gönül Yazar, geçtiğimiz sene temmuz ayında evinde yaşadığı talihsiz bir kaza neticesinde kaburgalarını kırmıştı. Daha sonra hastaneye götürülen Gönül Yazar'ın tedavisinin devam ettiği öğrenilmişti. Usta sanatçının sağlık durumuna ilişkin bilgi ise sosyal medyadan paylaşılmıştı.

Gönül Yazar'ın Instagram hesabından gelen açıklamada, "Sevgili dostlarımız; Gönül Hanım, ölümcül bir ev kazası yaşadı ve kaburgaları kırılması sebebiyle hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı süreçte bazı kişiler, 'Herkese yazıyorsun, niye bana yanıt vermiyorsun?' sözleriyle, sitemde bulundu. Ben Gönül Hanım’ın bir yakınıyım ve şu anda onun yanındayım. Bu mesajlara yanıt verecek durumu olmadığı için mesajlarınızı ben yanıtlıyorum. Bayram mesajını dahi özel olarak şahıslara değil, herkese hitap edecek biçimde yazdık. Gönül Hanım sitemden hoşlanmaz, kendi de yapmaz. Onun isteğiyle bu yazıyı yayınlıyorum. Sevgilerimle..." sözlerine yer verilmişti. Sevenlerinden Gönül Yazar’a çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajları gelmişti.

Yorumlar (0)