Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu, 5 senelik tacizcisine ateş püskürdü 

Gönül Dağı dizisinde başrol oynayan Gülsim Ali İlhan, 5 senedir tacizcisinin olduğunu ve sete dahi girerek kendisine mesajlar gönderdiğini belirtti. İlhan, ateş püskürdü. 

MAGAZİN 07.06.2021, 15:57
Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu, 5 senelik tacizcisine ateş püskürdü 

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, 5 senedir bir tacizcisinin olduğunu açıkladı. 2016 senesinden bu yana sosyal medya hesaplarından bazen hakaret bazen de cinsel içerikli mesajlar aldığını belirten İlhan, mesajları gönderen kişinin tespit edildiğini söyledi.

26 yaşındaki oyuncu, 5 senedir kendisine mesaj atan kişi için uzaklaştırma kararı çıkarttığını fakat buna karşın E.H. isimli şahsın hem kendisine mesaj atmaya devam ettiğini hem de Gönül Dağı setine gelerek kendisine setten fotoğraflar gönderdiğini “Senin olduğun her yere gelirim” şeklinde mesajlar aldığını açıkladı.



“Son kez uyarıyorum”

İlhan, tacizcinin kimliğine ulaşıldığını ve hakkında pek çok dava açılmasına karşın sürekli olarak kendisine cinsellik ve hakaret içerikli mesajlar atmaya devam ettiğini ifade etti. “Tacizlerine devam ediyorsun ve tehdit ediyorsun. Benim hakkımda ağza alınmayacak laflar ediyorsun ve bana zarar vermeye çalışıyorsun. Bu sana son uyarım. Kullandığın tüm hesaplar ve bilgisayar ip adresin tespit edildi. Eğer bir daha rahatsızlık verirsen seni, mesajlarını, fotoğraflarını yayınlayacağım ve ailene de posta ile göndereceğim.” şeklinde konuşan İlhan, şu notu paylaştı: 

Yorumlar (0)