Gonca Vuslateri, Hakan Akkaya’nın New York yüzü oldu 

Ünlü modacı Hakan Akkaya’nın markasının New York’taki yüzü Gonca Vuslateri oldu. Vuslateri’yi görenler, kafa protezi ve makyajı sebebiyle tanımakta hayli zorlandı. 

MAGAZİN 21.10.2021, 14:25 22.10.2021, 09:07
Gonca Vuslateri, Hakan Akkaya’nın New York yüzü oldu 

Dünya genelinde üne sahip olan modacı Hakan Akkaya, kişisel markası için New York’ta bulunan showroomuna koleksiyon üretti. Akkaya’nın yeni koleksiyonunda ise herkesin yakından tanıdığı ama makyajı sebebiyle ilk görüşte seçmekte zorlandığı bir isim yer aldı: Gonca Vuslateri. 



Güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Akkaya’nın yeni koleksiyonunun en seçkin parçalarını bedeninde taşıdı. Fotoğrafçı Selim Akar’a çarpıcı pozlar veren Vuslateri’nin kafatası protezinin uygulanış şekli ise hayranlık uyandırdı.  



Kaşlar, kirpikler, burun ve kafa değişikliği yapıldı 

Ünlü makyöz Burçin Göksu, Akkaya’nın koleksiyon çekimi için Gonca Vuslateri’ye çok konuşulacak bir makyaj yaptı. Vuslateri’nin kafa ölçüleri alınarak üretilen protez ünlü oyuncuya takıldı ve sonrasında yüzünün hatlarını neredeyse tamamen değiştiren makyaj yapıldı. “Kendini olduğu gibi kabul etmek, kendi hikayenin arkasında durmakla başlar.” mesajının verildiği makyaj ve kostüm çalışmasında Vuslateri hem çekimler hem de makyaj konusunda oldukça mutlu olduğunu ifade etti. 



Yorumlar (0)