Gökhan'dan Nedim Şener'e "Ömer Halisdemirli" cevap!

Gökhan Özoğuz ile Nedim Şener arasındaki 15 Temmuz polemiğinde Ömer Halisdemirli paylaşım.

MAGAZİN 16.07.2019, 14:00
Gökhan'dan Nedim Şener'e "Ömer Halisdemirli" cevap!

Gökhan Özoğuz ile Nedim Şener arasında başlayan 15 Temmuz polemiği sürüyor. Bu kez salvo Gökhan Özoğuz'dan geldi. Gökhan Özoğuz, Nedim Şener'e Ömer Halisdemirli yanıt verdi.

Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz ile ünlü gazeteci Nedim Şener'in sosyal medyadaki '15 Temmuz' polemiği sürüyor.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere sosyal medya hesabından tepki göstermiş ve paylaşımında, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" demişti.

Ünlü gazeteci Nedim Şener ise şarkıcı Gökhan Özoğuz'a yine sosyal medyadan şu karşılığı vermişti:
"Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..."

Bunun üzerine şarkıcı Gökhan Özoğuz, gazeteci Nedim Şener'e Fetullahçı Terör Örgütü tarafından düzenlenen 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir'in yer aldığı bir afişle cevap verdi.

Şehit Ömer Halisdemir'in afişini paylaşan şarkıcı Gökhan Özoğuz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bakın Nedim bey @nedimsener2010 böyle resmedilir Türk askeri .15 temmuz katliamını böyle doğru anlatırız gelecek nesillere. Gören çocuklara. Resim bilinç altına işler hafızalarda böyle kalmalıdır o günü durduranlar."

İşte Gökhan Özoğuz'un o paylaşımı:

Yorumlar (0)