Gökhan Arsoy: "Kazanın farkında bile değiliz"

Bodrum'da sürat teknesiyle bir kadına çarpıp ağır yaralayan usta oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy, "Biz görmedik ayaklarına çarpmışız hanımefendinin. Çok üzgünüz, yanında olacağız" diye konuştu.

MAGAZİN 14.08.2019, 08:57 14.08.2019, 13:09
Gökhan Arsoy: "Kazanın farkında bile değiliz"

Bodrum'da tatil yapan Yeşilçam'ın yıldızı Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un sürat teknesi ile çarptıktan sonra kaçtığı öne sürülen kazada bir kadını ağır şekilde yaralanmıştı. Kazanın ardından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı söylenen Gökhan Arsoy, üzücü olayla ilgili ilk kez konuştu.

"FARKINDA BİLE DEĞİLİZ"

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Göksel Arsoy'un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gökhan Arsoy, yaşanan kaza hakkında, "Cumartesi günü eşim Taylan Kümeli ile her gün gittiğimiz yoldan giderken, bir hanımefendi kendi teknesinden 30 metre açıkta sırtüstü yatıyormuş. Biz de görmedik ayaklarına çarpmışız hanımefendinin. Farkında bile değiliz. Sonra eşimle kıyıya geldik. Ardından sahil güvenlik aradı ve bizi çağırdılar. Olayın ne olduğunu orada öğrendik" ifadelerini kullandı.

"Çok üzgünüz, yanında olacağız" diyen Arsoy, "Ayaklarına kazayla çarptığım hanımefendinin operasyon geçirdiğini öğrendik. Şu anda durumu çok iyi. Üç gün sonra taburcu olacak. Kendisini ziyaret ettik. Her zaman yanında olacağımızı kendisine illettik. Yaşanan bu kazadan dolayı çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

KAZANIN AYRINTILARI

Yorumlar (1)
Beyza 4 yıl önce
Uzgunuz demekle olay olmamis gibi olmuyor, bay simarik. Tabakhaneye bok goturur gibi surmen zaten basli basina suc. Parayla kadini susturdunuz zaar. Kadinda zaten uc gunluk omrum kaldi mahkemede gecirmiyim onu da diyerek aldi parayi sustu. Sen bu simariklikla muebbet almaliydin.