Göğüs kanseriyle savaşan Canan Ergüder, paylaşım yaptı!

Rol aldığı projelerle izleyicinin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Canan Ergüder, göğüs kanseriyle savaşıyordu. Rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden de tedavisi için ayrılan Ergüder, süren tedavisinin arasında bir paylaşım yaptı. Sevilen oyuncu yeni haline alıştığını belirtirken, üçüncü kemoterapisine girdiğini belirtti. 

MAGAZİN 06.05.2021, 17:02
Göğüs kanseriyle savaşan Canan Ergüder, paylaşım yaptı!

Canlandırdığı karakterlerle adını en başarılı oyunlar arasına yazdıran sevilen oyuncu Canan Ergüder, göğüs kanseriyle mücadele ediyor. Birkaç önce teşhisin konulduğunu daha önce açıklayan Ergüder, hayranlarını üzmüştü. Yaklaşık 35 bölümdür Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren ve tedavisi dolayısıyla diziden ayrılan Ergüder’in sağlık durumu uzun süredir merak ediliyordu. Kemoterapi tedavisi alan Ergüder, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulundu.



Son halini paylaştı

Yeni paylaşımında saçlarının kısaldığı görülen Ergüder, sağlık durumunu soranları güncellemek için bu paylaşımı yaptığını belirtti. Üçüncü kemoterapisini gördüğünü söyleyen Ergüder, daha birkaç kemoterapisinin olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini belirtti.
 


Saçsız haline de yavaş yavaş alıştığını söyleyen Ergüder, her şeyin şu anda yolunda olduğunu belirtti. Takipçileriyle ilerleyen zamanlarda daha farklı tipleriyle karşılaşabileceklerini söyleyen Ergüder, sağlık durumunu soran herkese teşekkür etti.



Demir adında bir oğlu var

Yaklaşık dört yıl önce ‘Güllerin Savaşı’ dizisinin çekimleri sırasında tanıştığı oyuncu Kenan Ece ile evlenen Canan Ergüder’in, Demir adında bir oğlu da bulunuyor. 43 yaşındaki başarılı oyuncu, Behzat Ç dizisindeki ‘Savcı Esra’ karakteri ile yıldızını parlatırken, yurt dışında aldığı oyunculuk eğitiminin ardından Türkiye’ye ‘Bıçak Sırtı’ dizisindeki rolü sayesinde dönmüştü. Ardından Binbir Gece dizisindeki rolüyle de hatırlanan Ergüder’in, Damla Sönmez ile başrolünde yer aldıkları Güllerin Savaşı dizisindeki Gülfem rolü de unutulmuyor.


 

Yorumlar (1)
cevdet dogan 3 yıl önce
Allah şafi ismiyle şifa versin