Gigi ve Zayn'ın ilişkisi bitti: Annesine şiddet uyguladı iddiası

Ünlü Model Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid, ünlü şarkıcı damadı Zayn Malik’in kendisine vurduğunu iddia etti. Ünlü şarkıcı Zayn Malik, kayınvalidesine yönelik darp iddialarını reddederken Gigi Hadid’in Malik’ten ayrıldığı belirtildi.

MAGAZİN 29.10.2021, 17:15 31.10.2021, 09:41
Gigi ve Zayn'ın ilişkisi bitti: Annesine şiddet uyguladı iddiası

Zayn Malik ile eşi Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid arasında bir kavga çıktığı iddia edildi.

Darp iddiası, ayrılık getirdi

Darp iddialarına yönelik açıklamalarda bulunan Zayn Malik, şunları söyledi: “Kızımı korumak adına birkaç hafta önce partnerimin evde olmadığı esnada evimize giren bir aile üyesinin iddiasına herhangi bir şekilde karşı çıkmadım. Bu özel bir olaydı ve bu şekilde kalmalı. Fakat şu an, hak ettiği şekilde kızımı, annesiyle ortak bir biçimde büyütme çabalarıma rağmen yaşanan gelişmeler ‘basına sızdı’. Buna rağmen paylaşılan tüm sert tartışmalara dahil olanların iyileşeceğine yönelik umutluyum ve en önemlisi, Khai’i korumak ve hak ettiği gizliliği vermek için kararlıyım”

Malik’in açıklamasının ardından Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid’in, damadı Malik’in kendisine darp ettiğini söylediği iddiası ortaya atıldı.

Darp iddiasından sonra açıklamalarda bulunan Malik “Israrla, Yolanda Hadid’e vurduğumu reddediyorum. Kızımın iyiliği adına daha fazla ayrıntı vermeyeceğim. Yolanda umarım yanlış iddialarını tekrar değerlendirir ve özel olması gereken aile konularını iyileştirmeye yönelir” sözlerini kullandı. Zayn Malik ve Yolanda Hadid arasında yaşanan olaylarla ilgili haberlerden sonra model Gigi Hadid’in temsilcisi, şu an çiftin ayrı olduklarını açıkladı. Bu dönemde Hadid’in, yalnız kalmayı tercih ettiği de aktarıldı.

Yorumlar (0)