Gigi Hagid, kızının yüzünü nihayet takipçileriyle paylaştı!

Amerikalı ünlü model Gigi Hagid, geçtiğimiz yıl sevgilisi şarkıcı Zayn Malik’ten doğurduğu kız çocuğunun yüzünü altı aydır paylaşmamıştı. Hagid, bu gizemi yanışlıkla bozdu. Sosyal medyada videoyu yapan Hagid, bunu fark edip hemen silse de paylaşımları engelleyemedi.

MAGAZİN 16.03.2021, 12:05 17.03.2021, 10:32
Gigi Hagid, kızının yüzünü nihayet takipçileriyle paylaştı!

Dünyaca ünlü Amerikalı top model Gigi Hagid, yaklaşık bir süredir ünlü şarkıcı ve bir dönem One Direction müzik grubunun üyesi olan Zayn Malik ile beraber. Bir süre önce sevgilisinden hamile kalan ve altı ay önce doğum yapan Hagid, adını Khai koydukları kızlarının fotoğrafını hiç paylaşmamışlardı. Sosyal medyadan kızının yüzünü sır gibi saklayan ve kızının büyüme sürecini kameralardan uzak geçirmesi için çaba sarf eden Hagid, yaptığı bir paylaşımla bunun önünü yanlışlıkla açmış oldu.

Paylaşımı kaldırması, fotoğraf paylaşımına engel olamadı

2020 yılının Eylül ayında kızı Khai’yi kucağına alan Gigi Hagid, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Hagid videoda, kızını da göstermişti. Bunu fark eden Hagid, dakikalar içerisinde paylaşımı kaldırdı ve bu da Hagid’in videoyu yanlışlıkla paylaştığını ortaya koymuş oldu.

Doğum kilolarından kurtuldu

Geçen haftalarda moda podyumlarına dönüş yapan Hagid, bebeğinin fotoğrafının paylaşılmasına engel olamazken her yerde küçük Khai’nin yüzü yayılmış oldu Podyumda göz kamaştıran ve doğumda aldığı kilolardan tamamen kurtulduğu görülen Hagid, kızıl saçlarıyla da şaşırtmıştı.

Yorumlar (0)